fbpx

Магазин за месо и карантия в София| ВАСПОЛИ ЕООД

  • Публикувано на
  • 288
Description

ВАСПОЛИ ЕООД е магазин за месо и карантия, който се намира в град София. Локацията е изключително удобна, а продуктите са висококачествени, пресни и доставени от доказани български производители.

Клиентите го определят като най-добрия магазин за месо в областта не само заради качествените продукти, но и заради професионалното и любезно отношение на персонала. Собствениците са много отзивчиви и биха ви помогнали при избора в зависимост от какво имате нужда. Освен това са и специалисти и винаги могат да ви дадат съвет как най-добре да приготвите месото вкъщи.

В месарницата може да откриете разнообразие от предложения – пилешко, свинско, телешко месо, кайма, наденици, суджуци. Каймата и колбасите се приготвят на място и нямат никакви примеси.

Магазинът е добре подреден и всички хигиенни норми се спазват. Цените са достъпни и по възможностите на всяко семейство, а качеството е на много високо ниво.

Ако имате въпроси или нужда от информация, може да се свържете с  магазина за месо и карантия ВАСПОЛИ ЕООД на посочените координати за контакт.

Управител: Десислава Павлова
Телефон: 0879015554
Адрес: гр. София бул. Цар Борис 3 № 284