Хотелски комплекс и ресторант до Каспичан | Комплекс Кирека

  • Публикувано на
  • 208
Description

Хотел-ресторант Кирека се намира в красивата едноименна местност в град Каспичан. Хотелът е добре познат сред местното население, а неговият ресторант е препоръчвано и предпочитано място за организиране на специални поводи, които изискват перфекционизъм, защото силата на екипа, който работи там е именно в това – професионализъм на ниво перфекционизъм.

Хотелът разполага с отлично оборудвани, уютни стаи, които предлагат на всички гости дискретност, чистота и комфорт. Там ще се насладите не само на удобство, но и на учтивост и отзивчиво отношение от страна на екипа, който работи в комплекса.

Насладете се на вкусните ястия в ресторанта, приготвени с пресни продукти, от майстор-готвачи, които са буквално виртуози в професията си. Разчитайте на екипа ни при избора на степенно меню за организирането на специалното ви празненство.

Подарете си спокойствие и уют сред красива природа. Насладете се на лятната градина и се възползвайте от барбекюто и пещта, които са изработени за да се чувствате наистина прекрасно, прекарвайки време в приятна компания, наслаждавайки се на огъня и ароматните меса.

Ако желаете да се запознаете с цените и искате да направите своите резервации, можете да се свържете с екипа на Хотел-ресторант Кирека, като използвате посочените координати за контакт.

Контакти:

гр.Каспичан, Местност Кирека

+359 89 479 2299

office@hotelkireka.com