fbpx

Термо Перфект 69 ООД | Отопление, климатизация и вентилация

  • Публикувано на
  • 1175
Description

Фирма Термо Перфект 69 ООД се намира в Казанлък, област Стара Загора. Фирмата работи в строителната сфера, а главна дейност на Термо Перфект 69 е монтажът на отоплителни, климатични и вентилационни системи.

Термо Перфект 69 ООД е перфектният избор, ако имате нужда от:

  • професионален монтаж на отоплителна система
  • поставяне, поддръжка на климатици и климатични системи
  • поставяне на вентилационни системи за апартаменти, къщи, офиси и магазини

Термо Перфект 69 е фирма с доказан имидж и добро име. Причини затова са непрестанната работа и развитието на фирмата. През годините фирмата е инвестирала в оборудване, в млади хора, които искат да се развиват и в търпение към всеки клиен и всяка поръчка.

В Термо Перфект 69 работят квалифицирани кадри, които имат придобити нужните знание, опит и идеи. Екипът е обучен да работи с професионално оборудване.

Доставките на готовите инсталации, както и монтажът, винаги се извършват на време и без забавяне. Това е една причините всички клиенти на Темпо Перфект да бъдат доволни от своя избор.

Термо Перфект 69 ви предлага качествено обслужване, професионален монтаж, бърза доставка и усмихнати служители, които ще се погрижат за вашия бъдещ комфорт.

Работното време на фирмата е от понеделник до петък – 8:00 ч. до 18:00 ч. В събота Термо Перфект 69 работи до 15:00 ч., а в неделя е почивен ден.

Адрес: ул. Любомир Кабакчиев 14, Казанлък

Телефон: 089 989 4597

Имейл: termo.perfekt.69@abv.bg