Строителство и ремонтни дейности – Турна 91 ООД

  • Публикувано на
  • 1032
Description

Ако искате да разчитате на строителна фирма, с която ремонтните дейности няма да бъдат мъчение за вас, която ще се погрижи да отговори на всички ваши изисквания и очаквания, можете да бъдете сигурни, че обръщайки се към Турна 91 ООД вече сте намерили сигурен партньор в строителните и ремонтните дейности, които сте решили да предприемете. Фирмата е утвърден специалист, както в жилищното, така и в контекста на промишленото строителство, като в портфолиото си включва множество сгради, сред които – жилища, офиси, апартаменти, хранилища, складови помещения и много други.

Изберете строителна фирма, с компетенции, професионално и коректно отношение.

Турна 91 ООД, държи на спазените срокове. Фирмата поема множество ангажименти, всеки от които се извършва в договорени с клиента срокове. Компанията дава на клиентите си най-правилните насоки за конкретния случай, но винаги се придържа към техните предпочитания и искания.

Екипът на Турна 91 ООД е изграден от опитни строители, които работят с хъс и прилагат креативно мислене във всеки обект, с който са се ангажирали. Те използват отлично оборудване и механизация, които са собственост на фирмата.

Всеки път, когато имате нужда от строително-ремонтни дейности, обърнете се към Турна 91 ООД, като потърсите фирмата на посочените координати. Любезните служители ще ви дадат детайлна информация и

ще помогнат по всеки един от въпросите.

Можете да разгледате дейността, проектите или оборудването на фирмата, като посетите техният уеб сайт.

Контакти:

  • София, ж.к. Абдовица 168 А
  • +359 878 465 458
  • ventci_todorov@abv.bg
  • http://turna91.com