Ситопечат и офсетов печат гр. Варна | Арт Дизайн

  • Публикувано на
  • 655
Description

ArtDesign се занимава със ситопечат и офесетов печат и се ползва с доверието на клиентите на територията на град Варна и региона. Те са и лидер с производството на стъкла за различни игрални автомати.

Техните продукти се отличават с изключително качество и отличен външен вид. ArtDesign не прави компромиси с предлаганите услуги и високо цени времето на своите клиенти. Поради тази причина фирмата винаги се съобразява с предварително уговорените срокове за всяка поръчка.

ArtDesign има дългогодишен опит на пазара. Тя съществува от повече от 20 години и през цялото това време следи с внимание развитието на пазара, клиентските предпочитания и възможностите на съвременната техника. Техният екип се стреми да даде на потребителите най-доброто от света на ситопечата и непрекъснато инвестира време и средства в развитието на ArtDesign.

Не се колебайте да потърсите услугите на фирмата във връзка с различни проекти. Служителите им ще Ви обърнат индивидуално внимание и ще се погрижат да получите точно това, което сте искали.

Свържете се с представител на посочените координати за контакт.

Контакти:

Варна, ул. Петко Стайнов 13
+359 52 601865
+359 52 650121
dimodanev@gmail.com
artdes.varna@gmail.com
artdesign.varna@gmail.com