fbpx

Ремонт и поддръжка на кораби във Варна | Техномарин

  • Публикувано на
  • 1348
Description

Техномарин ООД е дъщерна фирма на СЕНИ ЕООД, като изцяло е запазила предмета на дейност –  ремонтиране и поддръжка на кораби. Седалищният адрес на  Техномарин ООД е в град Варна и е с основна дейност корабни ремонти и ремонти на индустриални двигатели и механизми, двигатели и механизми на плавателни съдове, също така и производство на нестандартни метални конструкции и детайли.

Преустройството на кораби, двигателните монтажни дейности, както и направата и монтажа на подвижни колонни мостици, специално за речни кораби са сред нещата, които Техномарин извършва с увереност, заради богатия си опит в изброените дейности.

Услугите, които предлага Техномарин, на своите клиенти, се осъществяват в собствена, мащабна производствена база, собственост на фирмата. Тя е позиционирана в южната индустриална зона на морската ни столица.

Дългогодишният опит, богатата и отлично оборудвана база, но и не на последно място страхотният, висококвалифициран и сплотен екип от професионалисти, са поводи за дългогодишното доверие, което получава фирмата, а също така и за отлично създалото се реноме на фирмата през годините в бранша.

Техномарин осъществява доставки на употребявани, но годни за експлоатация, части и детайли за турбини на ДВГ, както и нови.

Фирмата предлага ремонт на всякакъв вид двигатели с вътрешно горене и спомагателни механизми от следните направления:

  • топло и електроцентрали
  • машиностроене и лека промишленост
  • автотракторна техника

Фирмата, също така осъществява – хранително, корабно и техническо снабдяване; доставка на акцизни стоки, както и освидетелстване на спасително оборудване.

Ако искате да откриете още информация за фирмата, можете да посетите уеб сайта й или да се свържете с неин представител на посочените координати за контакт.