Проектиране и изработка на професионално кухненско оборудване – КРАБ 2004 ООД

  • Публикувано на
  • 1046
Description

Фирмата КРАБ 2004 ООД е дъщерна на ЕТ – Красимира Белчева – КРАБ – създадена преди 20 години. Дейността на фирмата е свързана с производство и търговия на професионално кухненско оборудване и продукти от неръждаема стомана.

КРАБ 2004 извършва следните услуги за цялостно професионално кухненско оборудване и металообработка:

-Проектиране на цялостно професионално кухненско оборудване

 

-Изработка на цялостно професионално кухненско оборудване

 

-Монтаж на цялостно професионално кухненско оборудване

 

-Металообработващи услуги

 

-Лазерно рязане на метали

 

-Проектиране на изделия от неръждаема стомана

 

-Производство на изделия от неръждаема стомана

 

-Полиране на детайли

 

-Шлайфане на детайли

Продуктите, на КРАБ 2004 са предпочитани за оборудване на ресторанти, детски градини, детски ясли, цехове за производство на храни и други. Фирмата предлага индивидуално проектиране на оборудването, спрямо потребностите на клиента и неговите желания за функционалност и визия.

КРАБ 2004 разполага с опитен, отговорен и деен професионален екип от млади и енергични служители, които с желание и прецизност, са в готовност да проектират най-подходящото решение за всеки клиент и да изпълнят поръчката бързо и качествено.

Фирмата разполага с голяма и отлично оборудвана, съобразно целите на фирмата, производствена база във Варна, но приема и изпълнява поръчки на територията на цялата страна.

Една от главните цели на фирма КРАБ 2004 ООД е, да отговори на очакванията на своите клиенти и да ги спечели като чести потребители на продуктите им. Тенденция в дейността на фирмата е, клиентите й да я препоръчват на свои близки и познати, защото е доказала професионализма си.

Ако се нужваете от стилно, но и в същото време функционално оборудване, обърнете се към фирма КРАБ 2004 ЕООД и оставете цялата работа на професионалистите. Можете да се свържете с фирмата на посочените координати за контакт.


адрес: -Варна , ЗПЗ, ул. Перун 43

              -Варна , ул. Тролейна №10А

тел.: +359 52 75 23 72

+359 897 87 27 67

имейл: krap@abv.bg

               krab2004@abv.bg