Проектиране, изграждане и поддръжка на басейни | Уотър Джи ООД

  • Публикувано на
  • 592
Description

Уотър Джи ООД е българска фирма, със специализация – проектиране, изграждане и обслужване на:

-басейни с различни размери

-частни басейни

-обществени басейни

-спа центрове

При поемане на даден ангажимент, фирмата залага на индивидуален подход и подбира внимателно материалите, които използва при изпълнението на конкретния проект. Това е една от причините, завършените обекти от фирмата, да се радват на дългосрочна трайност и здравина.

Екипът на фирмата е съставен само от опитни и висококвалифицирани специалисти, които професионално преминават през всички етапи – от дизайна и проектирането на обекта, през неговото завършване, до поддръжката му. През едни от пиковите години за фирмата, между 2000-та година и 2008-ма, тя успява да завърши множество грандиозни проекти в цялата страна, като оставя в клиентите си трайни положителни впечатления.

Уотър Джи има основна цел – да изгради съоръжения, които да издържат на конкретните условия, дълго във времето и същевременно да са функционални и красиви. Това дава повод на множество клиенти, да предпочитат фирмата, за изпълнител на своите проекти, заради точността, качеството и винаги спазваните срокове за завършване.

Ако искате да научите повече за Уотър Джи ООД, можете да посетите сайта на фирмата, където да се насладите на голямото разнообразие от завършени обекти или да се свържете с представител на компанията, използвайки посочените координати за контакт.

Контакти:

София, жк. Младост I, бул. Йерусалим, бл. 141, вх. 4, ет. 3, ап. 15

+359 878 7448 60

+359 878 7448 57

stoyan@waterg.eu

www.waterg.eu