Продукти от ковано желязо – Феро Балкан ООД

  • Публикувано на
  • 825
Description

Фирма Феро Балкан ООД се занимава с изработка на продукти от ковано желязо. Фирмата предлага на своите клиенти високо качество на изготвените изделия. В работата си, Феро Балкан се стреми, не само да осигури отлично качество на готовия продукт, но и да го предложи на клиента, на достъпна и разумна цена, което прави фирмата ценен и уважаван партньор. Тя не спира да следи пазарния мониторинг, за да може да е в крак с търсенето на потребителите и по този начин да задоволява техните желания, от гледна точка на предлагани модели и разновидности на ковани железа.

Феро Балкан е от фирмите, които не поставят рамки в дейността си, затова осигурява на своите клиенти пълен набор от услуги, включващи:

-измерване

 

-консултиране

 

-проектиране

 

-строителство

 

-довършително-монтажни работи

Какво по-подробно можете да очаквате от Феро Балкан:

-Помощ със съвети, за да направите най-добрия избор на ковано желязо от гледна точка на естетиката в строителството. Специалистите на фирмата работят с Вас или Вашия архитект, за да може да преобразите Вашия дом и да го превърнете в дом-мечта.

 

-Превръща Вашите идеи в реалност по най-добрия за Вас начин като Ви консултира в избора на подходящите по размери и по видове материали.

 

-Изработване на предварително дизайнерски модели, на желаните за изработка изделия/парапети, огради, навеси и т.н. /

 

-Изработване на одобрените модели и ги превръща в желаното от Вас изделие. Този производствен процес се състои от вземане на размери, изработване, грундиране, боядисване и монтиране на съответните места.

 

-Феро Балкан може да изработи всичко от ковано желязо – врати, огради, парапети, балкони, парапети, сенници, мебели, декоративни ковано желязо.

 

-Работи на територията на цялата страна.

Феро Балкан е фирма с опит и традиции в изготвянето на изделия от ковани железа и прилежащите към тях услуги. Доверието, което през годините си е изградила, от клиентите й, се дължи най-вече на отговорния и талантлив екип от професионалисти, за които приоритет е, да оставят трайни позитивни впечатления в клиентите си, за да те да се превърнат в най-добрата им реклама, препоръчвайки ги.

За да се запознаете по-подробно с дейността на Феро Балкан, посетете сайта на фирмата ТУК или се свържете с нея на посочените телефони за контакт.


  • гр. София, бул. Симеоновско шосе 97
  • +359 877 33 13 84
  • office@ferrobalkan.bg
  • http://ferrobalkan.bg/