Поливни системи Хасково – Акватон Б

  • Публикувано на
  • 1866
Description

Проект и изграждане на автоматизирани системи за поливане – Акватон Б ЕООД

“Акватон Б” е фирма, със седалищен адрес в град Хасково. Тя предлага на клиентите си проектиране и изграждане на автоматизирани поливни системи. В най-общи линии, те предоставят, както практично, така и икономично решение за напояването на насаждения и градини.

Автоматизираните системи гарантират равномерно разпределение на водата и еднакво напояване на периметъра, който обхваща.

Услуги от “Акватон Б”

Акватон Б предлага на клиентите си следните видове услуги:

  • Проектиране на автоматизирани поливни системи – включват се и изчисленията относно минималното количество разход на вода.
  • Изграждане на поливни системи – следи се за правилното разположение на разпръсквачите, така че навсякъде да достига еднакво количество вода.
  • Монтаж на разпръскватели, тръби, ел. клапани, програматори, фитинги.
  • Поддръжка на автоматизирани поливни системи.
  • Профилактика на АПС – превенцията е най-добрата защита от евентуални повреди и аварии.
  • Абонаментно, гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване, според специфичните нужди на клиента.

Забравете за маркучите, които мачкат част от градината ви, докато поливате конкретен участък. Вече имате модерно и надеждно решение, което щади, както времето ви, така и вашия бюджет. Дори да сте извън дома и да ви е невъзможно поливането на градината, автоматизираната поливна система ще се грижи за напояването й и без вашето присъствие.

За да си струва инвестицията, системата трябва да бъде проектирана и изпълнена на ниво перфекционизъм, затова винаги се обръщайте към тесни специалисти, които ще ви дадат гаранция за качество на извършения проект, такива са Акватон Б. Във фирмата работят енергични, креативни и сръчни хора, които влагат компетенции и бързина в работата си. Подобно изпълнение, ще осигури на клиента гаранция, че няма да има загуба на ресурси и системата ще работи безотказно.

Не се колебайте да се обърнете към фирмата в Хасково, за да поръчате автоматизирана поливна система или да получите повече информация относно дейността й.

Контакти: