Покривала за превозни средства от най-високо качество | ЕТ Васил Христов

  • Публикувано на
  • 513
Description

ЕТ Васил Христов е фирма, която специализира в производството на покривала за транспортни средства от различен тип, както и в търговията с сенници, шатри и други подобни продукти, използвани за дома или в хотелиерството.
Ако търсите подходящ продукт, с които да покриете Вашия тир, автовоз, ремарке, лодка и друго, можете да се обърнете към ЕТ Васил Христов.
Фирмата предлага само висококачествени стоки на достъпна цена. В асортимента можете да откриете огромно разнообразие от продукти, които биха удовлетворили всеки клиент. Висококачествените материали гарантират дългогодишното ползване на всяка закупена стока.
ЕТ Васил Христов заема стабилни позиции в сферата на търговията с продукти, нужни при обслужването на превозни средства. Фирмата се гордее с дългогодишния си опит и мястото си на пазара. Сред продуктите, предлагани от фирмата, може да намерите: тенти, сенници, чадъри, шатри, тенис покривала и много други.
ЕТ Васил Христов се намира в гр. Хасково. Ако имате интерес към продуктите, които ЕТ Васил Христов предлага, или имате нужда от допълнителна информация за фирмата или по техния асортимент, не се колебайте да потърсите представител на някои от посочените координати.