Паметни плочи, паметници и скулптури – ЕТ Петко Парчев

  • Публикувано на
  • 946
Description

С вече близо четвърт вековна история, ЕТ „Петко Парчев“, е на разположение на своите клиенти, които искат да увековечат паметта на своите починали близки изобразявайки ги на надгробни плочи или паметници.

Петко Парчев е квалифициран каменоделец, притежаващ майсторско право за извършване на предлаганите от фирмата му услуги.

Парчев не приема надгробните плочи и паметниците като мрачен символ, а напротив – за него, те са средство, чрез което се постига „безсмъртие“, защото чрез камъка, образът на един човек може да е толкова близък до реалния, както по форма, така и по размери и човек е жив, докато споменът за него съществува.

Фирмата е оборудвана с висококачествена техника, за обработка на гранит, варовик, мрамор и гранит. Ангажира се и с големи обществени поръчки за културни паметници, скулптури, урнови плочи, надписи, гравирани портрети поправка и ремонтиране на вече съществуващи.

Можете да се запознаете по-подробно с обширната дейност на ЕТ Петко Парчев, посещавайки сайта на фирмата или да се свържете с екипа на посочените координати за контакт.


адрес: София, ж.к. Надежда,ул. “Тишина” (под надлез “Бакърена фабрика”)

тел: +359 888 64 14 97, +359 887 50 80 43

сайт: http://parchev.com/