Метал – ВМ – Качество и бързина в производството на метални детайли и цели машини

  • Публикувано на
  • 161
Description

Метал – ВМ ЕООД е специализирана фирма в серийното производство на метални и неметални агрегати, машини, уреди, възли, детайли и други.

Една от причините да се доверите на фирма Метал – ВМ, е дългогодишният опит в бранша и големият брой произведени детайли. Продукцията на фирмата е с отличаващо се качество. Това се дължи, освен на опита и на непрекъснатия контрол върху продукта. Той започва още с постъпването на суровината, от която се изработват детайлите, преминава през самия процес на производство и завършва с предаването на готовия продукт.

Клиентите на фирма Метал – ВМ, могат да се възползват, както от безупречно качество на продукцията, така и от отлични цени. Фирмата се е погрижила да сведе до минимум производствените разходи, за да предложи на клиентите си цени, които са подходящи и достъпни за всеки.

Благодарение на отличната организация и професионален екип, фирма Метал – ВМ, изпълнява в най-кратки срокове заявки дори за серийното си производство. Тук кратките срокове, не са фактор за качеството на продукцията, защото от Метал – ВМ гарантират за перфектното качество на продуктите им.


адрес: гр.Елин Пелин, бул. Новоселци №4

телефон: +359 888 148 326

Уеб Сайт: Метал-VM