Метални конструкции, врати и профили | Марк ООД

  • Публикувано на
  • 485
Description

Марк ООД е компания, която съществува на пазара от почти 30 години и поддържа отношения на доверие и взаимност с клиентите си. Фирмата е със седалищен адрес в гр. Добрич и се занимава с производство и търговия с различни видове метални конструкции, врати, оборудване от нестандартен тип, различни видове профили и други. Екипът на компанията залага на висококачествени продукти, които да осигурят спокойствие на техните клиенти.

Марк ООД Ви напомня, че сферата на строителството е област, в която не е разумно да се опитвате да спестите, така че търсете качествен продукт на достъпна цена. Именно това ще Ви предложи Марк ООД. Не можем да пропуснем да споменем, че в началото на развитието си, фирмата се занимава с изработка да сейфове и стоманени врати за използване от различни банкови институции. Това е важно, за да знаете, че няма да имате повод да се притеснявате за безопасността на Вашия дом.

Фирмата работи и в сферата на услугите. Можете да се обърнете към неин представител, ако имате нужда от ремонт или други строителни работи. Марк ООД заема основно място в пазара на метални, гаражни врати и дограма в България. Едно от основните им предимства е предлагането на дългосрочна гаранция за всичките им продукти, а най-хубавото е, че условията включват и поддръжка след изтичане на гаранционния срок.

Не бива да се съмнявате, че работейки с Марк ООД, ще имате възможността да се възползвате от най-новите технологии в производствените процеси.  Сред предлаганите от фирмата продукти намират място: стоманени врати и дограма, контейнери и бронирани продукти.

Информация за контакт:

Адрес: гр. Добрич, ул. Трети март 50

Телефон: +359 888 756 924;

E-mail: frontdesk@mark.bg

Уебсайт: www.mark.bg