fbpx

Международни транспортни дейности и професионална спедиция | ET Марти – Методи Гаврилов

  • Публикувано на
  • 814
Description

Търсите професионално отношение и коректност при международно транспортиране? Българската фирма ЕТ Марти може да ви бъде полезна. Фирмата се занимава със спедиция повече от 20 г. и до ден днешен има изпълнени безброй поръчки из цяла България и Европа.

Благодарение на дългия си опит, фирмата добре познава тънкостите на транспортната професия и знае кое е важно за клиента. За да бъдат всички поръчки изпълнени и клиентите да останат спокойни по време на целия процес, фирмата инвестира в своята сигурност.

За да изпълнява своята дейност безпроблемно, ЕТ Марти е инвестирала в качествени транспортни средства, с които шофьорите на фирмата да пътуват безопасно, спокойно и приятно.

Фирмата осигурява всички необходими условия както за поръчките, които се транспортират, така и за служителите от фирмата. По този начин транспортните дейности протичат винаги по план.

Освен професионалната превозна техника, ЕТ Марти разчита на своя екип, изграден от професионалисти с богат опит като шофьори. Служителите на фирмата проверяват винаги превозните средства и дали те са в техническа изправност.

Ако искате да работите с фирма, която е професионалист във всяко едно отношение и винаги поддържа добрия тон, може да се свържете с ЕТ Марти – Методи Гаврилов на посочените координати!

Адрес: Месност под черквата, Благоевград

Телефон: 073 / 588484