Почистване на домове, офиси, индустриални обекти и автомобили | Калоян Колев – Сървисис

  • Публикувано на
  • 136
Description

Калоян Колев – Сървисис е специализирана фирма за почистване на домове, офиси, индустриални обекти, автомобили и др. Фирмата предлага също така, чистене на килими, дамаски, мокети и други подови настилки.

Компанията се гордее с богатия си опит в сферата и държи на безупречно свършената от нея работа. За да постигне тази си цел, Калоян Колев – Сървисис  използва само висококачествени почистващи препарати и вкарва в експлоатация професионална техника, предвидена само за почистване.

Екипът на фирмата се състои от отлично обучени млади хора, които са е отличават с енергичността и ефективността си. Те се справят с всеки поет ангажимент бързо и качествено. Благодарение на перфекционизма, който демонстрира Калоян Колев – Сървисис, фирмата се е превърнала в една от препоръчваните, що се отнася до почистването на различни видове помещения.

Компанията работи, както с частни лица, така и с корпоративни клиенти, като изцяло отговаря за чистотата на обектите им в дългосрочен план.

Можете да се запознаете по-подробно с предлаганите услуги от Калоян Колев – Сървисис, като се свържете с фирмата на посочените координати за контакт.

Контакти:

Ботевград, ул. Захари Стоянов 8
0888 519 489
0885 157 561

e-mail: kk_s@abv.bg