Индустриални устройства за идентификация, сензори и скенери | Перун

  • Публикувано на
  • 523
Description

Фирма Перун има дългогодишен опит на българския пазар. Тя предлага на потребителите оптоелектронни завеси, видеосензори и видеокамери, 1D и 2D скенери за матрични кодове и баркодове, инфрачервени термометри, ултразвукови и индуктивни сензори и много други.

Продуктите в асортимента на фирмата се ползват с доверието на потребителите и се радват на голямо търсене на българския пазар. Те са дело на водещите в световен мащаб марки: DATALOGIC, MICROSONIC GmbH, K.A.SCHMERSAL GmbH, STEUTE SCHALTGERATE и още много.

Екипът на Перун се състои от висококвалифицирани специалисти с широк набор от умения и високи компетенции в сферата. В съвместната си работа с фирмата винаги можете да разчитате на консултация и информативен съвет от тяхна страна, който да Ви помогне да направите правилния избор.

Не се колебайте да се свържете с Перун за повече подробности относно работата им, спецификите на продуктите, които предлагат и цените, като използвате посочените координати за контакт. Те с готовност ще отговорят на всички Ваши въпроси.

Информация за контакт:
София, кв. Банишора бл.39А
+359 2 832 49 28

+359 889 62 68 27

+359 888 415 372

py_perun@abv.bg

http://www.perun-bg.com/