Изработка на машинни детайли и възли | МБ – инженеринг

  • Публикувано на
  • 523
Description

МБ – инженеринг е компания с адрес в град Ботевград, която съществува на българския пазар вече повече от 10 години. Фирмата има дългогодишен опит в сферата на изработката на детайли и възли за различни машини и се ползва с доверието на клиенти не само от региона, но и от всички краища на страната.

Производството на МБ – инженеринг се осъществявана на обширна площ от около 1000кв. м. Те изготвят отделни детайли, различни мостри, а също така серии метални детайли по индивидуален проект на клиента. Те разполагат с модерно висококачествено оборудване, което им позволява да поддържат отличен работен капацитет и високо качество на произведените продукти.

Дейностите, с които компанията се занимава, включват:

  • фрезоване
  • струговане
  • ерозийна обработка.

МБ – инженеринг е подбрала стабилен екип от млади и амбициозни специалисти в сферата, които са способни да реализират всеки проект, с които се захванат. Компанията се е доказала в своята област и притежава всички сертификати за високо качество на изработената продукция и безопасност на производствения процес.

Потърсете представител на посочените координати за контакт, който ще Ви предостави информация за дейността им и ще Ви разясни допълнителните условия при съвместна работа с тях. Не се колебайте да се свържете с тях – МБ – инженеринг заслужава Вашето доверие!

Информация за контакт:
гр. Ботевград ул. Адмирал Фьодор Ушаков 2

+359 889 190 406
+359 887 192 089
+359 887 192 099