fbpx

Електроуреди втора употреба | Ревон ЕООД

  • Публикувано на
  • 1536
Description

Фирма Ревон ЕООД се занимава с търговия на електрически уреди втора употреба. Фирмата се развива от години в този бранш и до ден днешен е спечелила доверието на много клиенти.

Главни цели на Ревон ЕООД са коректността по време на работа, доволните клиенти и взаимното разбиране.

Фирмата се занимава с продажба на електрически уреди, които са втора употреба, но много запазени и качествени. Практиката на Ревон е да купува качествена и добре поддържана техника и след това да намира нейния нов собственик. По този начин всички страни са доволни от сделката.

Ревон ЕООД търгува на едро и на дребно, точно затова има много клиенти. Някои от които обзавеждат собствен дом, други – които продават или купуват уреди на едро.

Служителите на Ревон ЕООД са много мили, любезни и отзивчиви. Това е едно от предимствата клиентите да се чувстват в сигурни ръце и да разчитат на фирмата. Друго предимство е това, че всички служители са сертифицирани в дадена област, свързана с електротехника. По този начин служителите спокойно могат да обяснят всички детайли за даден уред, а клиентът да получи яснота и да прецени по-добре.

Фирмата предлага ниски цени, напълно съобразени с пазара в тази сфера, с качеството на уредите и с бюджета на клиента.

Адрес: Ж.К. СЕВЕР 24 ЕТ 3 АП 9, Айдемир

Телефон: 0897864214