Производствена база на Мултиинженеринг в град Велико Търново

Производствена база на Мултиинженеринг в град Велико Търново

Фирма Мултиинженеринг разполага с производствена база освен в София, и в град Велико Търново. С годините я развива като успешна производствена мощност. С удобното местоположение на центъра за производство, компанията има за цел по-бързо и лесно да обслужва клиентите си от региона на Централна България.

През 2017 година Мултиинженеринг прави сериозно вложение в напълно нов машинен парк в производствената си база във Велико Търново със съвременни ЦПУ машини, включително обработващ център, голямогабаритен цифров струг, цифрова фреза и рол-огъваща машина (специализирана машина, която огъва ламарина под формата на цилиндрични и конусни детайли), което позволява изработка на изделия с невероятна точност и прецизност.

В производствената база на Мултиинженеринг във Велико Търново има значителна концентрация върху способността на изработването на сложни машинни детайли на 3-осни и 5-осни цифрови машини.

Благодарение на най-висококачественото оборудване на пазара, Мултиинженеринг е създател на детайли с идеална точност и прецизна изработка.

Фирма Мултиинженеринг е инвестирала много в производствения център за механообработка във Велико Търново и е постигнала резултати, докосващи се до съвършенство, що се отнася до изработката на машинни детайли.

Този успех е истинско постижение, с което Мултиинженеринг се гордее и благодарение на което помага на изключително много компании, например тези в хранително-вкусовата промишленост, да работят плавно и безпроблемно, със завидно качество и бързина.

Водещият производител Мултиинженеринг има капацитета да приема поръчки във базата си във Велико Търново както за изработката на уникални изделия, така и за серийно производство на всякакви детайли и възли.

Телефон за клон Велико Търново: +359 888 372116
Имейл: multiengineering@gmail.com | office@multiengineering-bg.com

Attachments

Виж също

thumbnail
hover

Три лесни стъпки при избора на...

 Застраховането е икономически способ, при който физическо или юридическо л...

thumbnail
hover

Лазерно рязане на метал на следващо...

Мултиинжeнеринг е доказала се компания, не само на българския, но и на светов...

thumbnail
hover

Фотоволтаични системи за цяла България |...

  Solar Consult Electric или още позната като СК Електрик ЕООД е компания, която пред...