Фотоволтаични системи за цяла България | Solar Consult Electric

Фотоволтаични системи за цяла България | Solar Consult Electric

 

Solar Consult Electric или още позната като СК Електрик ЕООД е компания, която предлага цялостни решения за използване на енергия от възобновяеми енергийни източници. Solar Consult Electric е изключителен експерт в сферата и вече повече от 10 години предлага своите услуги на пазара с голям успех.

Разчитайте на многогодишния опит на СК Електрик ЕООД за проектирането, изграждането и поддръжката на автономни, мрежови и хибридни фотоволтаични системи. За времето за което е на пазара, компанията е създала над 200 енергийни обекта.

Мисията на СК Електрик е клиентите да са удовлетворени и постигат тази цел като предоставят индивидуални решения за всеки един от тях. Със специално внимание се подхожда към нуждите и желанията на крайните потребители и това прави Solar Consult Electric предпочитан партньор, който дълбоко цени отдаденото му доверие.

Ще Ви преведем през пътя на една инсталация на СК Електрик: Първо компанията се заема с предварителната подготовка на терена. След това се монтират носещите конструкции, което е нужно за монтажа на фотоволтаичните модули. Продължава се с монтаж на електрическото оборудване, а накрая се изграждат пътища, огради, мълниезащита, видеонаблюдение и мониторинг на обекта. След като всичко това се изпълни, проектът се пуска в експлоатация и е готов за бъдеща поддръжка.

Solar Consult Electric е партньор на водещи световни производители на фотоволтаични модули, соларни инвертори, акумулатори за съхранение на енергия и специализирано оборудване, което гарантира непрекъсната работа и дълъг експлоатационен живот на изградените от компанията инсталации.

За да разгледате успешно изпълнени обекти на СК Електрик, посетете техния уеб сайт като кликнете ТУК.

За повече информация по всеки един Ваш въпрос, свържете се с представител на Solar Consult Electric на телефон +359 879 80 80 26 или +359 73 87 15 05!

Ако желаете да Ви бъде проведена консултация на живо, посетете СК Електрик в град Благоевград на улица “Вихрен” №10, Южна промишлена зона.

Solar Consult Electric – Power for the future!

Виж също

thumbnail
hover

Българската фирма производител на първокласни запалителни...

Файърпродъктс Плам е българска фирма, занимаваща се с производство и дистри...

thumbnail
hover

Транспорт на земеделска продукция и инертни...

Форум Транс е българска фирма, занимаваща се с транспорт на земеделска проду...

thumbnail
hover

Висококачествено заваряване на транспортни метални ленти

Мултиинженеринг изготвя цялостен инженеринг и изработка на метални транспо...