Фирма посредник за подбор и набиране на персонал | Веста Арете ЕООД

Фирма посредник за подбор и набиране на персонал | Веста Арете ЕООД

Веста Арете ЕООД – Стара Загора е посредническа фирма, която ангажира дейността си с набирането на персонал, отговарящ на определени критерии, които са целесъобразно подбрани от фирмата.

Ако сте работодател, който няма възможността да се ангажира с подбора на подходящ персонал за фирмата си, можете да се обърнете към Веста Арете ЕООД – Стара Загора и да разчитате на професионализма, с който действа фирмата. От вас се изисква само да предоставите информация относно специалните изисквания към бъдещите ви служители и да посочите брой работни места, които са свободни за заемане от нови служители. От този момент, Веста Арете ЕООД, ще активира насочването на хора към конкретната фирма, които търсят работа и са подходящи по всички критерии за нея, като оптималният срок, за да се случи всичко това е до две работни седмици.

Фирмата разполага с голям списък пълен с имена на квалифицирани и опитни детегледачки, което гарантира на всеки родител бързо и лесно намиране на най-подходящата за неговите деца. Само трябва да се обърнете към Веста Арете ЕООД и да споделите изискванията си към търсения човек.

Веста Арете ЕООД предлага на своите клиенти и професионална грижа за възрастни. С помощта на екипа от квалифицирани специалисти, ще можете да осигурите необходимия комфорт и спокойни старини на своите възрастни родители. За възрастните е важно, не само да има някой до тях, за да реагира при нужда, но и да водят приятни разговори, да съдейства в битов, здравен и изобщо всякакъв аспект, който е необходим за пълноценния живот на възрастните хора.


Стара Загора, ул. Венелин 2 – офис 2

тел.: +359 877 073 610, +359 896 141 301

 

Виж също

thumbnail
hover

Производство и търговия с инструментална екипировка...

РТ ПЛЮС е фирма за производство и търговия с професионална инструментална е...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Бижутериен магазин Касил | Касил Пловдив

Касил е фирма, която разраства своята дейност в сферата на бижутерийния бран...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Строителни материали в гр. София |...

Николов ЕООД е компания с дългогодишна история, която представя на българск...

  • Публикувано от bgstart