Финансова къща в Пловдив | Кристи ООД

Финансова къща в Пловдив | Кристи ООД

Кристи ООД е финансова къща, която се намира в град Пловдив и развива своята дейност в областта на кредитирането на физически и юридически лица. Финансовата къща гарантира сигурността на всеки вид кредитиране и предлага на своите клиенти коректност и конфиденциалност при сключваните сделки. Държи на коректността и точността при работата си.

Финансова къща Кристи ООД предлага кредитиране срещу всякакъв вид активи: леки автомобили – както нови, така и втора употреба, различни видове недвижими имоти, оборудвания и много други. Също така извършва покупка на вземания, произтичащи от доставка на стоки или услуги, и поема риска от събирането на тези вземания.

Финансова къща в Пловдив.

Фирмата работи с гъвкави схеми за усвояване и погасяване, съобразно нуждите и възможностите на клиента. Клиента има възможността да обезпечи по заемите си – ипотека, залог върху активи, земеделски земи и други.

Фирмата гарантира конфиденциалност при работата, с физическите, юридическите лица и всички партньори на фирмата. Събрала е в екипа си само професионалисти, които имат голям опит в сферата, спазват дискретност и лоялност с всеки клиент.

Ако се нуждаете от качествени и коректни услуги на финансова къща, потърсете финансова къща Кристи ООД. Свържете се с тях на посочените координати или ги посетете на адрес. 

 

 

ЗА КОНТАКТИ:
Адрес: гр. Пловдив, ул. Победа 21
Тел.:  +359 878 63 63 30
E-mail: finansi_kristi@abv.bg
Уеб сайт: http://www.finansi-kristi.com/

 

 

Виж също

thumbnail
hover

Отоплителни системи | Иво Геров –...

Иво Геров – Ай Ви Джи е фирма, която предлага на своите клиенти проектиране и...

thumbnail
hover

Книжарница и печатница в Пазарджик |...

Барич и СИЕ ООД е печатница и книжарница в Пазарджик. Тя предлага богато разн...

thumbnail
hover

Ръчно направени подаръци Пловдив | Арт...

Ръчно направени подаръци. Арт Мериван е магазин в град Пловдив, който предла...