Финансова къща в Пловдив | Кристи ООД

Финансова къща в Пловдив | Кристи ООД

Кристи ООД е финансова къща, която се намира в град Пловдив и развива своята дейност в областта на кредитирането на физически и юридически лица. Финансовата къща гарантира сигурността на всеки вид кредитиране и предлага на своите клиенти коректност и конфиденциалност при сключваните сделки. Държи на коректността и точността при работата си.

Финансова къща Кристи ООД предлага кредитиране срещу всякакъв вид активи: леки автомобили – както нови, така и втора употреба, различни видове недвижими имоти, оборудвания и много други. Също така извършва покупка на вземания, произтичащи от доставка на стоки или услуги, и поема риска от събирането на тези вземания.

Финансова къща в Пловдив.

Фирмата работи с гъвкави схеми за усвояване и погасяване, съобразно нуждите и възможностите на клиента. Клиента има възможността да обезпечи по заемите си – ипотека, залог върху активи, земеделски земи и други.

Фирмата гарантира конфиденциалност при работата, с физическите, юридическите лица и всички партньори на фирмата. Събрала е в екипа си само професионалисти, които имат голям опит в сферата, спазват дискретност и лоялност с всеки клиент.

Ако се нуждаете от качествени и коректни услуги на финансова къща, потърсете финансова къща Кристи ООД. Свържете се с тях на посочените координати или ги посетете на адрес. 

 

 

ЗА КОНТАКТИ:
Адрес: гр. Пловдив, ул. Победа 21
Тел.:  +359 878 63 63 30
E-mail: finansi_kristi@abv.bg
Уеб сайт: http://www.finansi-kristi.com/

 

 

Виж също

thumbnail
hover

Производство и търговия с инструментална екипировка...

РТ ПЛЮС е фирма за производство и търговия с професионална инструментална е...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Бижутериен магазин Касил | Касил Пловдив

Касил е фирма, която разраства своята дейност в сферата на бижутерийния бран...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Строителни материали в гр. София |...

Николов ЕООД е компания с дългогодишна история, която представя на българск...

  • Публикувано от bgstart