Транспорт на земеделска продукция и инертни материали от Форум Транс Бургас

Транспорт на земеделска продукция и инертни материали от Форум Транс Бургас

Форум Транс е българска фирма, занимаваща се с транспорт на земеделска продукция и инертни материали. Седалището на фирмата се намира в град Бургас, местност Върли бряг. За близо 20-годишното си съществуване транспортната компания е създала множество партньорства, благодарение на извършваните услуги с ненадминато качество. Въпреки, че извършват транспорт на най-високо ниво, цените са им съобразени с възможностите на българския пазар. Тайната на успеха им се крие в непрестанното желание за оптимизиране на дейността, с която минимизират клиентските разходи.

От 1997г. семейната фирма е специализирала своята професионална дейност в извозването на селскостопанска продукция от земеделски производители до крайни клиенти или пристанища за износ. Освен транспортиране до всички локации в България, Форум Транс реализира и международна дейност до конкретни точки в Румъния и Гърция. Компанията разполага със съвременен автопарк от 80 товарни автомобила. Благодарение на модернизираната си транспортна техника Форум Транс извършва превози на зърно, въглища, цимент, клинкер, гипс, чакъл, пясък, сол за обезледяване на пътища и други. Също така успешно редуцират цената на висококачествените услуги посредством комбиниране на доставки на различни клиенти.
Транспортната фирма разполага с мощност да разтоварва, превозва и доставя товари на цели транспортни кораби с 10-20 тона земеделска продукция или инертни материали.

Форум Транс се е превърнала в лидер на транспортните услуги на българския пазар благодарение на комплексността от ниски цени, бързо обслужване, опитни шофьори и модерни камиони. В резултат на тези професионални характеристики бранда осъществява висококачествени услуги в три основни направления:

  1. Транспорт на зърно и семена;
  2. Транспорт на инертни материали;
  3. Доставка на техническа сол (луга).

Ако сте земеделски производител или български предприемач, който има нужда от транспортни услуги, вярваме че ще намерите надежден партньор в лицето на Форум Транс. За повече информация относно предлаганите транспортни услуги се свържете с тях чрез предоставените контакти!

Виж също

thumbnail
hover

Българската фирма производител на първокласни запалителни...

Файърпродъктс Плам е българска фирма, занимаваща се с производство и дистри...

thumbnail
hover

Висококачествено заваряване на транспортни метални ленти

Мултиинженеринг изготвя цялостен инженеринг и изработка на метални транспо...

thumbnail
hover

Огъване и рязане на ламарина от...

Мултиинженеринг е лидер на българския пазар по металообработване повече от ...