Транспортни услуги в Ботевград | Еклиптиктранс ЕООД

Транспортни услуги в Ботевград | Еклиптиктранс ЕООД

Еклиптиктранс е нова транспортна фирма, която независимо от малката си все още история има всички качества на водеща транспортна компания в България. Фирмата притежава стабилна работна концепция и амбицията да докаже себе си пред останалите. Нейните успехи се дължат на коректност и професионализъм, които не спират да се предлагани на клиентите.

Компанията извършва транспортна дейност, както в България, така и в чужбина. Фирмата поддържа голям и разнообразен автопарк, който се състои от товарни автомобили, подходящи за различни транспортни потребности.  Товарните автомобили на фирмата са удобни, за да бъде осигурен пълен комфорт на шофьорите във фирмата. Тук е моментът да споменем, че в Еклиптиктранс работят изключително подготвени момчета, които са отговорни и надеждни в дейността, която извършват. Фирмата стана известна сред своите клиенти, и то за изключително кратко време, със своята бързина на действия и навременност в изпълнението на всички поети курсове.

Всички товарни автомобили, с които разполага Еклиптиктранс, преминават през редовни технически прегледи, за да бъде гарантирана тяхната изправност. По този начин, клиентите на фирмата могат да бъдат винаги спокойни, че техните товари ще пристигнат невредими до желаното място.

Виж също

thumbnail
hover

Производство и търговия с инструментална екипировка...

РТ ПЛЮС е фирма за производство и търговия с професионална инструментална е...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Бижутериен магазин Касил | Касил Пловдив

Касил е фирма, която разраства своята дейност в сферата на бижутерийния бран...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Строителни материали в гр. София |...

Николов ЕООД е компания с дългогодишна история, която представя на българск...

  • Публикувано от bgstart