Сексолог и семеен терапевт – Наталия Кобилкина

Сексолог и семеен терапевт – Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина е единственият, до този момент, сексолог и семеен консултант за България. Тя изнася множество лекции, дава съвети и провежда курсове, свързани с хармоничните семейни отношения.

Кобилкина е също така, уважаван педагог и автор на многобройни статии,които се отнасят до междуличностните взаимоотношения и сексуалната култура, както при мъжете, така и при жените. Сексоложката е уважаван и често канен гост във водещи родни медии, където увлекателно и обширно обсъжда наболели теми, свързани в сексуален и семеен контекст. Лекциите, които провежда са с разнообразна аудитория, наброяваща между 10 и 150 човека, а тематиката отново се свежда до интимната част от живота на двата пола.

Автор е на множество статии и книги в тази област, давайки в тях ценни съвети и препоръки за разнообразие в сексуалния живот и връзките.
Една от основните задачи, които си поставя Кобилкина, е да провокира жената, да извади най-ценните си качества и да използва нежната си природа без задръжки и свенливост, като истинска изкусителка в леглото на любимия.

Фондацията „Академия Щастлива Жена“ е създадена от Наталия Кобилкина именно с тази цел – да я провокира, да бъде успешна във всяко едно отношение и да подчертае нейната еманципация и самоувереност. Силата на жената, от дълги години не се ограничава до домакинството и раждането на деца. Вече всяка една уважаваща себе си дама, намира своето амплоа по успешен начин и дори гради кариера. Това не трябва да се възприема като нещо драматично, а като естествен ход на нещата и заслужена награда за упорството и амбицията на индивида независимо от неговия пол.

Ако искате да се запознаете по-подробно с дейността на Наталия Кобилкина, посещавайки нейния сайт, където ще научите и актуалните дати за лекциите, които изнася и новостите около дейността й.


 

адрес: гр.София, ул. Димитър Хаджикоцев 91, бл. 16, ет. 1

тел.: +359 886 172 093

тел.: +359 893 220 801

sofia@natalia.bg

http://natalia.bg/

 

 

Прикачени файлове

Виж също

thumbnail
hover

Проектиране, изграждане и поддръжка на басейни...

Уотър Джи ООД е българска фирма, с основна насоченост – проектиране, изгра...

thumbnail
hover

Автентичност и вкус | Гостилница Чифлика

Ако искате да се пренесете в автентична България, далеч от всякакви помпозни...

thumbnail
hover

Висококачествена изработка на изделия от мрамор...

Армин ЕООД Сливен е фирма с основна дейност проектиране и изработка изделия ...