Сексолог и семеен терапевт – Наталия Кобилкина

Сексолог и семеен терапевт – Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина е единственият, до този момент, сексолог и семеен консултант за България. Тя изнася множество лекции, дава съвети и провежда курсове, свързани с хармоничните семейни отношения.

Кобилкина е също така, уважаван педагог и автор на многобройни статии,които се отнасят до междуличностните взаимоотношения и сексуалната култура, както при мъжете, така и при жените. Сексоложката е уважаван и често канен гост във водещи родни медии, където увлекателно и обширно обсъжда наболели теми, свързани в сексуален и семеен контекст. Лекциите, които провежда са с разнообразна аудитория, наброяваща между 10 и 150 човека, а тематиката отново се свежда до интимната част от живота на двата пола.

Автор е на множество статии и книги в тази област, давайки в тях ценни съвети и препоръки за разнообразие в сексуалния живот и връзките.
Една от основните задачи, които си поставя Кобилкина, е да провокира жената, да извади най-ценните си качества и да използва нежната си природа без задръжки и свенливост, като истинска изкусителка в леглото на любимия.

Фондацията „Академия Щастлива Жена“ е създадена от Наталия Кобилкина именно с тази цел – да я провокира, да бъде успешна във всяко едно отношение и да подчертае нейната еманципация и самоувереност. Силата на жената, от дълги години не се ограничава до домакинството и раждането на деца. Вече всяка една уважаваща себе си дама, намира своето амплоа по успешен начин и дори гради кариера. Това не трябва да се възприема като нещо драматично, а като естествен ход на нещата и заслужена награда за упорството и амбицията на индивида независимо от неговия пол.

Ако искате да се запознаете по-подробно с дейността на Наталия Кобилкина, посещавайки нейния сайт, където ще научите и актуалните дати за лекциите, които изнася и новостите около дейността й.


 

адрес: гр.София, ул. Димитър Хаджикоцев 91, бл. 16, ет. 1

тел.: +359 886 172 093

тел.: +359 893 220 801

sofia@natalia.bg

http://natalia.bg/

 

 

Attachments

Виж също

thumbnail
hover

Отоплителни системи | Иво Геров –...

Иво Геров – Ай Ви Джи е фирма, която предлага на своите клиенти проектиране и...

thumbnail
hover

Книжарница и печатница в Пазарджик |...

Барич и СИЕ ООД е печатница и книжарница в Пазарджик. Тя предлага богато разн...

thumbnail
hover

Производство и търговия с инструментална екипировка...

РТ ПЛЮС е фирма за производство и търговия с професионална инструментална е...