Разчитайте на добрия адвокат по време на развод

Разчитайте на добрия адвокат по време на развод

Да, уви, идва и такъв момент в развитието на семейните отношения, при който натрупаните недоразумения и проблеми натежават на везната и бракът губи своя баланс. Когато се стигне до повратната точка и решение за развод, най-добре е да разчитате на правни консултации и подкрепата на опитен адвокат с богата практика в областта на бракоразводните дела.

Благодарение на експертните си познания в областта, адвокат Бисера Тошева, гр. Варна ще ви разясни особеностите и правата на двете страни при развод по взаимно съгласие или развод по исков ред. Успешната й дългогодишна практика се дължи най-вече на индивидуалния й подход и загриженост за интересите на клиентите в този труден момент от живота им.

Адвокат Тошева компетентно ще ви запознае с всички аспекти на въпросите относно упражняване и отнемане на родителски права, в зависимост от условията за осигуряване и обгрижване на детето/децата в семейството. По време на бракоразводното дело, съдът решава кога и при какви условия другият родител ще вижда децата си. Юридическият опит е особено важен при спор за родителските права, затова трябва да се сигурни във възможностите на вашия правен защитник.

Освен това, адв. Тошева ще ви съдейства максимално за увеличаване или намаляване на издръжката на вашите наследници. Това ще ви гарантира възможно най-добрата защита на общите интереси при определяна на размера и продължителността на месечната издръжка, според дадените обстоятелства.

Адвокатът поема грижата за всички последици от развода. В случай, че семейството не разполага с предбрачен договор, трябва да се сключи допълнително споразумение за уреждане на интересите на разделящата се двойка и техните деца. Тук става въпрос за подялбата на общото съпружеско имущество. Адв. Тошева ще ви издейства по-голям дял от него и ще се споразумее относно собствеността на семейното жилище и всички движими и недвижими вещи, придобити по време на брака.

Изключително важно е да разчитате на професионалист в случаите на развод по вина на съпруга в следствие на домашно насилие и защита от него. Опитът на адв. Тошева й позволява да ви осигури най-добрата закрила, за да излезете успешно от тежката ситуация и да продължите живота си спокойно и безопасно.

При всяко положение, важно е да се доверите на услугите на професионален юрист като адвокат Бисера Тошева, гр. Варна. Освен консултации и изготвяне на молби и искове за развод, тя ще ви съдейства и за съставяне на брачни договори, искове за собственост и други. Клиентите в кантората на адв. Тошева са доволни и благодарни за нейната отлична подкрепа и юридическа защита в този деликатен момент при приключване на семейните им отношения. Така че, ако ви предстои развод, може да се обърнете към адв. Тошева за правна консултация и поемане на бракоразводно дело.

За контакти и консултация с адвокат Тошева:
гр. Варна, ул. Княз Николаевич №6, вх. Б (Червения площад),
0895 38 48 65; 0898 86 30 44; 052 64 30 92

Виж също

thumbnail
hover

Какъв вид пожароизвестителна система да изберете...

Важен елемент от подсигуряването на безопасността на една сграда е инсталир...

thumbnail
hover

Какво стои зад успешния бизнес?

Вижте историята на фирма, просперирала в областта на селското стопанство на ...

thumbnail
hover

„Вип Шоп“ ООД (business.bg) е осъдена...

Фирма „Фалкон Бест“ ЕООД успя да осъди дружеството „Вип Шоп“ ООД, представ...