Пътно строителство София | Илия Бурда ЕООД

Пътно строителство София | Илия Бурда ЕООД

Илия Бурда ЕООД извършва всякакви услуги в областта на пътното строителство. Компанията се намира в град София и развива своята дейност в сферата на строителството. По-конкретно проектиране на улици, пътища, пътни съоръжения, площадки и инфраструктура на територията на цялата страна.

Висококвалифицираните им специалисти

Илия Бурда ЕООД държи на перфектното изпълнение на поетите ангажименти и на стриктно спазените крайни срокове. Компанията има на разположенбие висококвалифицирани проектанти, архитекти и служители в дадената област. Гарантира за качество и прецизност на завършените проекти и поетите ангажименти.

Фирмата има голяма и нова собствена база, включваща най-новата пътностроителна, компютърна и офис техника. Това спомага за бързината и качеството при обслужването на всеки, който се довери на Илия Бурда ЕООД.

Услугите, които Илия Бурда ЕООД предлага са:

  • изграждане пътища и съоръжения
  • пътни съоръжения
  • проектиране пътища и съоръжения
  • проектиране пътна инфраструктура

Ако се нуждаете от специалисти в областта на инфраструктурата, тогава Илия Бурда ЕООД е правилното решение. Компанията ще ви предложи качествено изпълнение в кратки срокове и конкурентни цени.

За да получите повече информация относно предложения, цени и услуги моля позвънете на посочения телефон или изпратете запитване на имейл адреса.

Виж също

thumbnail
hover

Проектиране, доставка и монтаж на камини...

Мега Монтаж ЕООД е фирма, която предоставя на своите клиенти висококачестве...

thumbnail
hover

Заведение в Каварна | Ресторант Българка

Желаете ли да се насладите на лятната си морска почивка под звездното небе, п...

thumbnail
hover

Офис контейнери, сглобяеми къщи, бидони и...

Един от абсолютните лидери на българския пазар за производство на контейнер...