Пушените деликатеси – спасение за домакинята при изненадващи гости

Пушените деликатеси – спасение за домакинята при изненадващи гости

Много често домакинята е изправена пред сериозно изпитание, когато й дойдат неочаквани гости и трябва бързо да измисли какво да сервира на масата. Обикновено се започва едно голямо ровене по шкафове и из хладилника за нещо, което да спаси положението. Ето защо, добро решение е винаги да имате под ръка един-два вида пушени деликатеси, няколко зеленчука и въображение, с което набързо да приготвите нещо изумително вкусно и с великолепен външен вид.

Разбира се, при избора на продукти, е важно да се доверите на изпитана марка и да разчитате на тяхното качество. „БИС 98” ООД, гр. Пловдив е модерно месопреработвателно предприятие, което използва само високо качествени суровини и материали и произвежда богата гама от пушени деликатеси. Фирмата отговаря на всички изисквания и европейски ветеринарно-санитарни стандарти. Освен високо квалифицирания персонал, който стриктно спазва технологията, там работят специализирани НАССР системи за автоматизация и висока производителност, както и контролна система за проследяемост на продуктите. „БИС 98” ООД гарантира продукция с отлични вкусови качества, които се търсят на пазара.

Вижте няколко идеи за бързи ястия с пушени деликатеси, които ще улеснят живота ви и ще впечатлят вашите гости.

Запеканка със свински бут

В случай, че гостите ви са гладни, можете да сготвите лесна запеканка на фурна с няколко парчета пушен свински бут от „БИС 98” ООД, малко картофи, гъби, маслини, царевица, сметана, сирена или каквото намерите в кухнята. Подготовката става за броени минути, запичането – докато гостите се настанят, а резултатът е повече от превъзходен.

Италианска паста с пушено свинско месо

При по-беден избор на налични продукти, все ще ви се намират в шкафа спагети, талиятели, фузили или друг вид макаронени изделия за едно мигновено италиянско ястие. Обикновено пастата е готова за 6-10 минути, а когато я изцедите, просто добавете парченца пушено месо от „БИС 98” ООД, чери доматки, босилек и малко настърган кашкавал или топено сирене и ще получите водопад от хвалебствия и доволни усмивки.

Пушени ребра със задушени зеленчуци

Ако обичате и често пазарувате свински ребра или гърди от „БИС 98” ООД, при внезапни гости, може да ги сервирате с набързо приготвена гарнитура от няколко зеленчука от хладилника. Нарежете малко моркови, броколи, карфиол или тиквички в кипяща вода, после леко ги задушете в тиган с масло и ето, че имате изискано ястие, което да задоволи и най-капризния вкус.

Брускети с бекон

Може и да не си падате много по готвенето. Затова има и по-лесен начин – великолепни брускети, приготвени от надълго нарязани хлебчета, намазани с вкусна плънка по избор и запечени за кратко. Сложете малко маслинова паста, ситно нарязан домат, каперси, босилек и разбира се, бекон от „БИС 98” ООД. Ще се изненадате от себе си.

Салата „Цезар” със свинско филе

За тези, които предпочитат по-леката храна, може просто да накъсате малко маруля с няколко парчета пушено филе и да подправите с каквото имате под ръка. Крехко, апетитно и витаминозно – няка как да не се хареса.

Плато от пушени деликатеси

Винаги ви остава варианта просто да наредите едно богато и красиво плато със свинско месно филе, пуешко месо или друг пушен деликатес от „БИС 98” ООД, малко сирена, орехови ядки и да го украсите с краставичка или резен портокал.

Каквото и да решите да приготвите, едно е сигурно с продуктите на „БИС 98” ООД ще спечелите сърцата и на най-претенциозните гости, които със сигурност ще искат да ви изненадат пак в най-скоро време.

виж също

thumbnail
hover

Какъв вид пожароизвестителна система да изберете...

Важен елемент от подсигуряването на безопасността на една сграда е инсталир...

thumbnail
hover

Разчитайте на добрия адвокат по време...

Да, уви, идва и такъв момент в развитието на семейните отношения, при който на...

thumbnail
hover

Какво стои зад успешния бизнес?

Вижте историята на фирма, просперирала в областта на селското стопанство на ...