Проектиране, изработка и монтаж на аудио и видео техника | Аудио Лаб ООД

Проектиране, изработка и монтаж на аудио и видео техника | Аудио Лаб ООД

Ако се нуждаете от мощна и висококачествена аудио техника или искате да защитите допълнително дома и офиса си чрез функционално видеонаблюдение, можете да се доверите изцяло на услугите, които предлага Аудио Лаб ООД. Фирмата предлага консултиране на своите клиенти, на базата на което, изготвя проект, отговарящ на индивидуалните им нужди.

Цялостният цикъл на обслужването продължава с изработка и монтаж на аудио или видео техниката и завършва с тяхната техническа поддръжка при желание на клиента. Този затворен кръг от услуги, осигурява на клиентите спокойствието и удобството да разчитат на една и съща фирма за цялостния сервиз на устройствата.

Аудио Лаб ООД разполага с опитен и сертифициран екип от специалисти, които притежават множество успешно завършени проекти зад гърба си и се радват на колоритно портфолио. Всеки от тях е отворен към разговор с потенциални клиенти, в който да изясни всичко онова, което ги интересува.

За да се запознаете по-подробно с дейността на фирмата и да направите своите запитвания към нея, можете да използвате посочените координати за контакт.

Контакти:

София, ж.к. ОВЧА КУПЕЛ 1, бл. 408, вх. Г, ет. 7, ап. 116

+359 887 852 925

Attachments

Виж също

thumbnail
hover

Почивка в Симитли | Семеен хотел...

Семеен хотел Алпийска градина предлага на своите гости комфортна почивка в ...

thumbnail
hover

Бутикови торти и десерти по поръчка...

Фантазия предлага на своите клиенти неповторими кулинарни изкушения, приго...

thumbnail
hover

Мебели по поръчка София | Мебели...

Мебели Радико специализира в изработката на мебели по поръчка. Седалището н...