fbpx
Проектиране, изработка и монтаж на аудио и видео техника | Аудио Лаб ООД

Проектиране, изработка и монтаж на аудио и видео техника | Аудио Лаб ООД

Ако се нуждаете от мощна и висококачествена аудио техника или искате да защитите допълнително дома и офиса си чрез функционално видеонаблюдение, можете да се доверите изцяло на услугите, които предлага Аудио Лаб ООД. Фирмата предлага консултиране на своите клиенти, на базата на което, изготвя проект, отговарящ на индивидуалните им нужди.

Цялостният цикъл на обслужването продължава с изработка и монтаж на аудио или видео техниката и завършва с тяхната техническа поддръжка при желание на клиента. Този затворен кръг от услуги, осигурява на клиентите спокойствието и удобството да разчитат на една и съща фирма за цялостния сервиз на устройствата.

Аудио Лаб ООД разполага с опитен и сертифициран екип от специалисти, които притежават множество успешно завършени проекти зад гърба си и се радват на колоритно портфолио. Всеки от тях е отворен към разговор с потенциални клиенти, в който да изясни всичко онова, което ги интересува.

За да се запознаете по-подробно с дейността на фирмата и да направите своите запитвания към нея, можете да използвате посочените координати за контакт.

Контакти:

София, ж.к. ОВЧА КУПЕЛ 1, бл. 408, вх. Г, ет. 7, ап. 116

+359 887 852 925

Attachments

Виж също

thumbnail
hover

Анди Солид – Хидравлични преси

Анди Солид ООД се занимава с проектиране и производство на ексцентър и хидра...

thumbnail
hover

Дъскорезница Балван – Цех за обработка...

Дъскорезница Балван е цех за обработка на дървен материал. Цехът се занимава...

thumbnail
hover

ЕВРОМЕТАЛ СТИЛ ГРУП ЕООД – изработка...

Еврометал Стил Груп ЕООД се занимава с търговия и производство на метални из...