Поддръжка и сервиз на тежкотоварни автомобили Габрово | Автосервиз Астро

Поддръжка и сервиз на тежкотоварни автомобили Габрово | Автосервиз Астро

Автосервиз Астро се намира в град Габрово и специализира в сервизното обслужване на товарни автомобили с различен капацитет и характеристики. Можете да се обърнете към екипа на автосервиза за различни услуги, свързани с ремонта и поддръжката на камиони.

Обръщайки се към специалистите от сервиз Астро, Вие можете да сте сигурни, че оставяте автомобила си в сигурни ръце. Техният екип се състои от професионалисти с висока квалификация и солиден опит в бранша, които активно следят новите тенденции в сферата и се ползват с доверието на жителите на града и региона.

Служителите на Астро се съобразяват с всички предварително договорени срокове, като същевременно се стремят да осигурят на клиентите си оптимално съотношение между цена и качество.

Автосервизът е оборудван според всички европейски изисквания и притежава цялата необходима апаратура, за да осигури на българските шофьори бърза и точна диагностика, както и ефективно отстраняване на всички проблеми.

За да гарантира безопасността на своите клиенти и да им предложи услуги с отлично качество, автосервиз Астро използва само висок клас резервни части.

Свържете се с екипа на автосервиза за повече информация на посочените координати за контакт.

Контакти:

+359 888 228 631

Габрово, Индустриална 25

Виж също

thumbnail
hover

Строителство и ремонт | Квинта-М ЕООД

Квинта-М ЕООД е компания, развиваща бизнеса си в областта на строителството ...

thumbnail
hover

Алуминиева и ПВЦ дограма в Шумен...

Стайлингпласт ЕООД е компания със значителен опит в проектирането, изработк...

thumbnail
hover

Оръжия, боеприпаси, ловни и риболовни аксесоари...

Оръжеен магазин Кондор – Сокол ВВ предлага риболовни принадлежности, ловни ...