Откриване на течове с термокамера | Фирма СИИ-МХ ООД

Откриване на течове с термокамера | Фирма СИИ-МХ ООД

Имате скрит теч в банята, на покрива, терасата или от съседите? Фирма СИИ-МХ предлага услуги с термокамера, която ще разреши този проблем! С термокамерата се откриват течове, скрити дори зад стена и бетон, както и техният причинител с до 98% успеваемост!

Благодарение на термокамерата, няма нужда излишно да се руши от повърхностите, за да се намери източника на проблема. Чрез този неинвазивен метод, Вашият ремонт на теч ще бъде лесно изпълним, без излишна загуба на време и пари.

Всичко започва с теч, който не е видим за просто око, след това се превръща в мокро петно на стената или тавана. Малките скрити течове могат да доведат до големи неприятности, ако се неглижират, като например наводняване, което означава скъп и сложен ремонт.

Можете да си спестите всичко това като се обърнете към фирма СИИ-МХ! Тя ще Ви предложи услуги с термокамера, като представи подробен термографски доклад от обследването в момента на измерването.

СИИ-МХ може да Ви помогне при скрити течове, причини и източници на влага и мухъл, откриване на скрити тръби в под или стена, и всичко това без рушене и разбиване на повърхности!

Има много опасности от пренебрегване на теч и влага в имота. Някои от тях са електрически проблеми, структурни повреди, разрушени покрития, наводняване на Вашия или съседен апартамент, и образуване на мухъл и плесен, които може да навредят на Вашето здраве.

Можете да предотвратите всичко това със СИИ-МХ – доверете се на професионалния им екип за установяване и отстраняване на причините за течове и аварии във Вашата сграда!

Телефон за връзка: +359 879 326 135
Реагира до 2 часа в София, а в провинцията – с уговорка!

Виж също

thumbnail
hover

Три лесни стъпки при избора на...

 Застраховането е икономически способ, при който физическо или юридическо л...

thumbnail
hover

Лазерно рязане на метал на следващо...

Мултиинжeнеринг е доказала се компания, не само на българския, но и на светов...

thumbnail
hover

Производствена база на Мултиинженеринг в град...

Фирма Мултиинженеринг разполага с производствена база освен в София, и в гра...