fbpx
Опаковки от велпапе Пазарджик | Сон 2010 ЕООД

Опаковки от велпапе Пазарджик | Сон 2010 ЕООД

Имате нужда от качествени опаковки от велпапе, картон или микровелпапе? Свържете се с фирма Сон 2010 ЕООД. Цехът, в който се произвеждат опаковките, е разположен в Пазарджик. Той е оборудван спрямо съвременните изисквания, а машините, с които е оборудван цехът, са съвременни. Ето защо можете да сте сигурни в качеството, което ще получите.

Видове опаковки

Фирма Сон 2010 ЕООД предлага голямо разнообразие от опаковки от микровелпапе, велпапе, картон, както и кашон. Размерите на опаковъчните материали също са разнообразни. Независимо дали имате нужда от опаковки за превоз и съхранение на различни продукти, или са ви необходими опаковки за подаръци – свържете се със Сон 2010 ЕООД. Тук ще намерите всичко, от което се нуждаете.

Дизайн

Компанията се занимава не само с производство на опаковки, но и със създаване на дизайна им. Тя също така създава дизайн на опаковките спрямо изискванията на своите клиенти. Ако желаете на вашите опаковки да бъде изобразено фирменото ви лого, ако имате специфични изисквания по отношение на дизайна – свържете се със Сон 2010 ЕООД. Фирмата ще изпълни всички ваши изисквания.

Служителите, които работят в компанията, имат дългогодишен опит в своята сфера. Те са опитни и ще ви окажат съдействие. Доверете им се!

Позвънете на посочените телефони, за да обсъдите детайлите около вашата поръчка с фирма Сон 2010 ЕООД – Пазарджик.

ЗА КОНТАКТИ:
Адрес: Пазарджик, ул. Найчо Цанов 2
Тел.: +359 34 442 212
E-mail: harpel@mail.bg

 

 

Виж също

thumbnail
hover

Tattoo студио в Русе | Hypnotize...

Hypnotize INK e студио за татуировки, което се намира на удобна локация в град Русе. ...

thumbnail
hover

Производство и продажба на мебели |...

ТИ ЕНД ДЖИ МЕБЕЛ ООД е фирма, специализирана в производството и търговията н...

thumbnail
hover

Продукти от бял трън | СИЛТОНА...

СИЛТОНА ЕООД е фирма, специализирана в производство на продукти от Бял трън. ...