Огъване и рязане на ламарина от Мултиинженеринг

Огъване и рязане на ламарина от Мултиинженеринг

Мултиинженеринг е лидер на българския пазар по металообработване повече от 10 години. Фирмата предлага качествено огъване и рязане на всякакви ламарини. Те се намират в София и притежават професионален екип от обучени специалисти. А наличните машини, които използват, са съобразени със съвременните европейски стандарти в бранша.

В речника на професионалистите по обработка на метали от Мултиинженеринг не присъства думата „невъзможност“. За прецизното листоогъване гарантира хидравличният абкант, който е с натиск до 160 тона на 3000мм дължина. А цифровото управление на гилотината спомага рязането дори на детайли от неръждаема стомана с минимални загуби на листове също до 3000мм.

При ясно задание, включващо чертеж, от страна на клиентите на Мултиинженеринг се предлага комбинирана услуга от огъване и рязане до постигането на желания краен продукт. А за клиентите без технически познания и визия на крайния продукт, специализираният екип от инженери ще осъществи консултация с тях и ще ги насочи към максимално удовлетворяване на клиентските желания. При липса на чертеж от страна на клиента Мултиинженеринг ще съдейства с конструирането на детайлите, изработването на технологична схема и 3D модел на изделието.

Иновативната фирма остава максимално гъвкава и когато става въпрос и за използвани материали. На клиентите им се предоставя възможността да предоставят собствени материали или те да бъдат осигурени от фирмата.

Огъване на ламарина с абкант

Огъването на ламарина се извършва посредством цифрово управляем абкант Durma 30160, който позволява изработката на изключително сложни детайли с максимална прецизност. Тази машина позволява многостранно огъване на листов материал по предварително зададена техническа схема. Хидравличният абкант Durma 30160 има внедрен процесор, което я прави предпочитан избор, благодарение на точността с която работи. Огъването на метални листове понякога се оказва алтернативен вариант за заваряване на отделни метални елементи.
Предимствата при листоогъването, които Мултиинженеринг предлага не са малко. Някои от най-важните са:

  • Максимална точност и завършеност при обработката на листов материал;
  • Изолиране на непременната необходимост от заваряване на отделни елементи;
  • Прецизна изработка и търговски вид на крайния продукт;
  • Точни координати на ъгъла на огъване.

Хидравличен абкант DURMA E 30160

Рязане на ламарина с гилотина

Използването на гилотина е сред най-разпространените начини за рязане на детайли от метален лист. Това е така поради икономията и рационализацията на процеса, сравнен с този от лазерното рязане. Мултиинженеринг осъзнава съвременните нужди на професионалния бранш и се е снабдила с цифрово управляема гилотина Durma S B3010NT. Именно тя позволява рязането на всякакви метали, а промишлените ѝ възможности позволяват обработката дори на неръждаеми метали с дебелина до 10мм и дължина до 3000мм. Рязането на елементи от металния лист се извършва с максимална точност и допуск на изменение до 1мм. Благодарение на съвременната технология използвана от Durma S B3010NT, машината извършва, както поръчки за рязане, така и такива за разкрой на листов материал. Предимствата , които позиционират Мултиинженеринг като доказани специалисти в рязането на метални елементи са:

  • Минимизиране на отпадъчния материал (фира) от металните листове на клиентите;
  • Бърза и точна изработка на заданието от клиента.

Хидравлична гилотина DURMA S B3010 NT

 

Attachments

Виж също

thumbnail
hover

Българската фирма производител на първокласни запалителни...

Файърпродъктс Плам е българска фирма, занимаваща се с производство и дистри...

thumbnail
hover

Прецизното лазерно гравиране вече е възможно...

Какво представлява лазерното гравиране?   Лазерното гравиране е технологич...

thumbnail
hover

Транспорт на земеделска продукция и инертни...

Форум Транс е българска фирма, занимаваща се с транспорт на земеделска проду...