Обзавеждане за баня в София | Магазин Баня Фреш

Обзавеждане за баня в София | Магазин Баня Фреш

Банята е едно от най-важните места в нашите домове и всеки иска тя да изглежда добре. Семпла и изчистена, стилна или шарена, искаме банята да е комфортно и приятно място.

Представяме Ви магазин Баня Фреш! Той намира в град София и предлага висококачествено обзавеждане за Вашата баня, с което ще постигнете съвършен дизайн!

Можете да избирате от разнообразни стилове и различни по материал плочки и мебели за баня. В Баня Фреш ще намерите още смесители и душове, душ кабини и вани, тоалетни чинии и всякакви аксесоари, с които да вдъхнете настроение на банята си.

Разбира се, не по-малко важни са и представителите на магазин Баня Фреш – те са изключителни професионалисти, които ще се съобразят с Вашите нужди, желания и предпочитания и ще Ви помогнат да вземете най-подходящите решения за Вашата баня и как да я преобразите в едно красиво, стилно и уютно пространство!

Качеството на материалите и продуктите е първокласно, а цените на Баня Фреш са разумни и достъпни, защото те вярват, че всеки трябва да може да има достъп до лукс и удобство у дома!

Искате мечтаната баня – Баня Фреш е мястото, на което ще я откриете. Доверете се на дългогодишния опит на компанията, която сбъдва и най-смелите желания на своите клиенти!

За контакт:

Адрес: Николай Петков 58 А , София

Телефон: 0988 879 468 или 0888 779 555

Имейл: info@baniafresh.com

Уеб сайт: www.baniafresh.com

Attachments

Виж също

thumbnail
hover

Три лесни стъпки при избора на...

 Застраховането е икономически способ, при който физическо или юридическо л...

thumbnail
hover

Лазерно рязане на метал на следващо...

Мултиинжeнеринг е доказала се компания, не само на българския, но и на светов...

thumbnail
hover

Производствена база на Мултиинженеринг в град...

Фирма Мултиинженеринг разполага с производствена база освен в София, и в гра...