fbpx
Нощувки в Царево | Хотел При Радо

Нощувки в Царево | Хотел При Радо

Хотел При Радо е място за настаняване в морския курорт Царево. Хотелът е посещаван от българи и чужденци, а безупречната му репутация привлича все повече туристи с всяка изминала година.

Едно от най-големите предимства на хотел При Радо е любезното отношение от страна на персонала, което създава уют и предразполага всеки гост да се отърси от грижите и да се наслади на морския бриз и топлите слънчеви лъчи.

Хотел При Радо разполага с всички необходими удобства, за да осигури на гостите си дългоочакваната почивка, за която са мечтали. В хотел При Радо имате възможността да избирате между шест двойни и две тройни стаи, както и два просторни апартамента. Всяка стая разполага с балкон, климатик, самостоятелен санитарен възел, Wi-Fi достъп, хладилник и кабелна телевизия.

За най-малките гости хотел При Радо предлага просторен двор с детски кът.

Не бива да пропускате да посетите и ресторанта към хотела, където можете да опитате неповторими изкушения от традиционната българска кухня, както и рибни специалитети и ястия от средиземноморската кухня.

За да направите своите резервации, можете да се свържете с представител на хотел При Радо на посочените координати за контакт.

Информация за контакт:

 

Виж също

thumbnail
hover

Анди Солид – Хидравлични преси

Анди Солид ООД се занимава с проектиране и производство на ексцентър и хидра...

thumbnail
hover

Дъскорезница Балван – Цех за обработка...

Дъскорезница Балван е цех за обработка на дървен материал. Цехът се занимава...

thumbnail
hover

ЕВРОМЕТАЛ СТИЛ ГРУП ЕООД – изработка...

Еврометал Стил Груп ЕООД се занимава с търговия и производство на метални из...