Мултиинженеринг – 20 години лидер в търговията на текстилни транспортни ленти

Мултиинженеринг – 20 години лидер в търговията на текстилни транспортни ленти

Мултиинженеринг се занимава с машиностроене вече две десетилетия. Фирмата започва с конструиране и изработка на транспортни ленти от далечната 2002г. В последствие тя разширява своя пазарен дял с инженеринг и направа на специализирани машини и детайли свързани с тях. А основните сектори, които обслужва с технологични решения са хранително-вкусовата и леката промишленост.

 Технологичните иноватори вече 20 години специализират своите умения в търговията и монтажа на текстилни транспортни ленти. Предлаганите ленти са произведени в Германия, което е признак на качество и коректност. А благодарение на достъпните цени на които работят, Мултиинженеринг се е превърнала в лидер в този пазарен сегмент. Освен че предлагат най-добро съотношение „цена-качество“, компанията предлага и богата гама от различни по дебелина и работна повърхност транспортни ленти за да облекчат нуждите на всеки бизнес.

Сегментираме различните видове текстилни транспортни ленти според използваните материали на два вида:

  • Поливинилхлорид (PVC) – предпочитан материал за работа поради високата издръжливост и податливост на обработка. Те намират голямо приложение поради възможността да се превръщат в по-меки или по-гъвкави ленти, чрез добавяне на различни агенти. Също така този материал притежава висока химическа устойчивост (включително и на хлор). Други важни свойства, които правят лентите от PVC толкова приложими в различни индустрии са устойчивостта им на гореща вода, пара и UV-радиация. Благодарение на тези си качества PVC-материалът се използва и за направата на различни видове профили и водачи, които подпомагат транспортирането на продуктите;
  • Термопластичен полиуретан (TPU) – в техническите среди се слави като по-висококачествен материал от PVC (поливинилхлорид). Той е устойчив на износване и на микробиологични атаки, което го прави изключително надежден за голям период от време в бъдещето. Термопластичният полиуретан също може да се похвали с висока пластичност, дори и при ниски температури. Доказателство за перфектната му приложимост за работа в среди с високи хигиенни изисквания е отличната му стабилност към повечето почистващи препарати. Този материал е притежава висока устойчивост към растителни, животински и минерални масла и мазнини, което го прави изключително рационален и предпочитан за транспортните машини в хранително-вкусовата промишленост, където има доста високи изисквания. Той не се влияе от разликите в температурните промени и високата динамика на работа.

За дългогодишния си опит в сферата на текстилните транспортни ленти Мултиинженеринг се стреми да обогатява своя продуктов каталог за да може да удовлетвори нуждите във всички аспекти на производството. Освен широка продуктова гама те предлагат и професионална услуга по лепене, монтаж и демонтаж на транспортна лента. Притежават мобилни екипи от професионалисти, които имат възможността да дойдат на място да отстранят старата лента и да монтиран новата такава.

Мултиинженеринг предлага богата гама от текстилни транспортни ленти и адекватна услуга по тяхното интегриране за нуждите на вашия бизнес. За това не се колебайте и им се обадете веднага! Автоматизирайте вашето производство и достигнете немислими работни мощности!


Attachments

Виж също

thumbnail
hover

Прецизното лазерно гравиране вече е възможно...

Какво представлява лазерното гравиране?   Лазерното гравиране е технологич...

thumbnail
hover

Транспорт на земеделска продукция и инертни...

Форум Транс е българска фирма, занимаваща се с транспорт на земеделска проду...

thumbnail
hover

Висококачествено заваряване на транспортни метални ленти

Мултиинженеринг изготвя цялостен инженеринг и изработка на метални транспо...