Лазерно рязане на метал на следващо ниво от Мултиинженеринг

Мултиинжeнеринг е доказала се компания, не само на българския, но и на световния пазар. През далечната 2002 година фирмата започва своят път, чрез проектиране, асемблиране и изработка на транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи от неръждаема стомана. Успоредно с тази си дейност компанията започва да разширява обхвата си на дейност с проектиране и изработка на всевъзможни машини и детайли, благодарение на нестихващото желание за развитие и непрестанното проявяване на професионализъм във всеки един проект.
Стартирането на тази нова директива в развитието на иновативната компания не става от само себе си и това е пределно ясно за екипа на Мултиинжeнеринг. Нуждата от закупуване на металорежещи инструменти бива удовлетворена от собствено и европейско финансиране от Европейски фонд за регионално развитие.

 Със закупуването на две машини за лазерно рязане на метали, фирмата не само оптимизира своите възможности на производствения си капацитет, а и има за цел да помогне на крайния клиент с предлагането на нови услуги. Притежанието на модерно лазерно оборудване и професионализма на  конструкторския отдел Мултиинжeнеринг може да ви гарантира точното изпълнение на проекта по зададените от вас критерии.
Мултиинжeнеринг предлага лазерно рязане посредством високотехнологичните машини и съответните им възможности:

TRUMATIC L3050: мощността от 5kW позволява на машината изрязването на детайли от ламарина, със следните максимални дебелини на материала:

  • Неръждаема ламарина: до 15мм.
  • Черна ламарина: до 25мм.
  • Алуминиева ламарина: до 12мм.

 

 

TRUMPF TC L3030: прецизното рязане на стандартни и нестандартни форми от стомана бива постигната благодарение на мощността от 2,6kW за следните максимални дебелини на материала:

  • Неръждаема ламарина: до 8мм.
  • Черна ламарина: до 12мм.
  • Алуминиева ламарина: до 3мм.

 

 

Мултиинжeнеринг не е първата българска компания, която се фокусира върху широкото приложение на рязане с лазерен лъч, но ярко се отличават от конкурентните фирми. Мисията на родната компания е предлагането не само на техническите консумативи за постигането на целите на нашите клиенти, а и отговорен и професионален екип в помощ за реализиране на целите на крайния потребител.

Повече информация за тази услуга на компанията, можете да намерите ТУК.

Attachments

Виж също

thumbnail
hover

Три лесни стъпки при избора на...

 Застраховането е икономически способ, при който физическо или юридическо л...

thumbnail
hover

Производствена база на Мултиинженеринг в град...

Фирма Мултиинженеринг разполага с производствена база освен в София, и в гра...

thumbnail
hover

Фотоволтаични системи за цяла България |...

  Solar Consult Electric или още позната като СК Електрик ЕООД е компания, която пред...