Големите предимства на малкия хранителен магазин

Големите предимства на малкия хранителен магазин

Понякога днес изминаваме голямо разстояние до популярна верига хипермаркети, откъдето с едно посещение да си купим най-разнообразни стоки за дълъг период от време. Често обаче там липсва служител, към когото да се обърнем за съдействие относно избора си. Някои стоки може да не са годни за употреба, а огромното пространство е претъпкано с хора и обикаляме с часове, докато си набавим всичко необходимо. Ето защо много по-удобен вариант е съседният магазин, в който бързо и лесно можем да напазаруваме точно каквото и когато ни потрябва.

Фарко 99 ООД, гр. София е прекрасен пример за малък супермаркет, в който ще Ви посрещнат с усмивка, ще Ви обслужат с внимание и ще си купите прясна и качествена храна, която да приготвите с любов за Вашето семейство. Това е едно от онези места с приятна квартална атмостфера, красиви и подредени рафтове, където влизаш с желание, пазаруваш с удоволствие, срещаш приятели и излизаш удовлетворен.

Ниските цени са един от водещите фактори при избора на магазин за ежедневно пазаруване. В това отношение Фарко 99 ООД е високо конкурентен, защото води отлична ценова политика с изгодни предложения и специални сезонни оферти за редовните и лоялни купувачи.

Представата, че малкият магазин предлага по-ограничен избор от стоки, всъщност се оказва грешна. Хипермаркетите често зареждат една или две хубави марки и няколко неизвестни, които по-рядко се избират. Предимството на Фарко 99 ООД е, че наистина има кой да „чуе” клиентите и да се съобрази да зареди стоките, които те предпочитат, вместо да се примиряват с наличното. Каквото и да Ви трябва, обърнете се към служителите за съдействие, те непременно ще се погрижат следващия път да го намерите и ще Ви помогнат за по-добър избор на момента.

В този квартален магазин се предлагат възможно най-качествените стоки и благодарение на бързия им оборот, те винаги са пресни. Това е особено важно, когато се избират свежи плодове и зеленчуци, месо и месни изделия, сирене и млечни продукти, хляб и приготвена на място храна.

Също голям плюс на малкия магазин е, че там се поддържа изрядна чистота, стриктно се следи срокът на годност на всяка стока и се предлагат добре подбрани продукти с изпитани марки. Всеки може да сподели отзивите си и да насочи своята оценка към управителя, за да се селектират само най-качествените варианти.

За Фарко 99 ООД всеки клиент е важен и се радва на любезното обслужване, така характерно за доброто старо време. Магазинът често е място за среща със съседи и размяна на поздрави или житейски новости. Това превръща обекта в едно приятно място, където хората с удоволствие се отбиват в края на работния ден.

виж също

thumbnail
hover

Доставка на климатична техника Бургас |...

Напоследък все повече домакинства предпочитат да използват климатик в дома ...

thumbnail
hover

Ремонт на компресори Правец | С....

  С. Влахов инженеринг ЕООД е фирма в Правец, която предлага ремонт на комп...

thumbnail
hover

Създаване на малък бизнес в шест...

Всеки добър бизнес започва от една малка идея. Но за да бъде тя доходоносна з...