Книжарница и печатница в Пазарджик | Барич и СИЕ ООД

Книжарница и печатница в Пазарджик | Барич и СИЕ ООД

Барич и СИЕ ООД е печатница и книжарница в Пазарджик. Тя предлага богато разнообразие от учебни принадлежности, канцеларски материали, играчки и други. Там можете да разчитате на отлично подготвен персонал, с богат опит и професионално отношение към работата си.

Барич има отлично оборудвана печатница, която разполага с машини на водещи марки. Печатницата е известна сред жителите на града със своята експедитивност. Там ще намерите всичко нужно за вашия офис или за малкият ви ученик.

Ще останете приятно изненадани и от невероятното отношение към клиентите, което е една от основните отличителни характеристики на Барич и СИЕ ООД. Там клиентът е на първо място и това се оказва основна причина, всички членове на екипа да се стараят непрестанно, както в предлагането единствено на висококачествени продукти, така и в перфектно извършване на предлаганите печатарски услуги.

Можете да се запознаете по-подробно с дейността на Барич и СИЕ ООД, като се свържете с фирмата на посочените координати за контакт.

Контакти:

Пазарджик, ул. Кочо Честименски 54

+359 34 48 45 02; +359 34 44 72 82

Виж също

thumbnail
hover

Отоплителни системи | Иво Геров –...

Иво Геров – Ай Ви Джи е фирма, която предлага на своите клиенти проектиране и...

thumbnail
hover

Производство и търговия с инструментална екипировка...

РТ ПЛЮС е фирма за производство и търговия с професионална инструментална е...

thumbnail
hover

Бижутериен магазин Касил | Касил Пловдив

Касил е фирма, която разраства своята дейност в сферата на бижутерийния бран...