Игри с невероятни награди – подаръци за всички

Много хора обичат да взимат участие в различни игри с награди. Най-очевидната причина е, че всеки би се радвал да спечели нещо, за което не му се дават пари, или пък нещо, което не може да си позволи. Не всички игри обаче са създадени по начин, който успява да убеди потребителите, че си заслужава да се включват в надпреварата.

Какво може да откаже потребителя от участие

Някои игри с награди директно могат да откажат потребителя от участие. Такива са случаите, когато от него се изискват прекалено много неща, като това задължително да хареса фирмена страница във Facebook, да сподели играта през профила си и да покани колкото се може повече от приятелите си в социалната мрежа. Съвсем нормално е това да не се хареса на тези потребители, които не обичат непрекъснато да получават спам и съответно не желаят да изпращат такъв.

Една забавна и различна игра – да, това е възможно

За разлика от масовите игри, при които фирмите залагат на по-агресивен подход, национална медийна кампания Spechelime.com дава възможност на човек бързо и лесно да участва за спечелването на награди от различно естество, като, докато играе, той ще се запознава по-отблизо с фирмите участници и с предлаганите от тях продукти или услуги. Необходимо е да се отговори правилно на въпроси – нещо, което ще се окаже и приятно, и забавно. Осигурени са и напълно уместни жокери, които участникът може да използва. Това предполага, че на човек ще му е любопитно да се включи в надпреварата. А да не забравяме и за реалния шанс за грабване на така желаната награда.

Ако искате и вие да опитате късмета си, като отговорите правилно на зададените въпроси, можете да посетите https://spechelime.com/ след 25.04.2015 г., когато стартира новата кампания. Всички посетители ще бъдат приятно изненадани и от един допълнителен бонус – ще открият богат асортимент от награди, за които могат да се състезават.