Дървообработка и дървени палети | Родопалет ООД

Дървообработка и дървени палети | Родопалет ООД

Родопалет ООД е млада компания, която специализира в обработката на дървен материал и изработката на палети с отлично качество. Техният екип произвежда, както пелети по стандартни размери, така и по индивидуална поръчка на клиента. Седалищният адрес на фирмата се намира в община Ардино.

Родопалет ООД разполага с изключителен екип от специалисти, които могат да Ви гарантират, че произведените от тях продукти са изцяло съобразени с всички държавни стандарти и отговарят на клиентските изисквания и предпочитания.

Те се стремят да отговорят на клиентското търсене и да се адаптират към нуждите на пазара.

Дружеството разполага с три отлично оборудвани цеха, които са снабдени с цялата необходима техника за безпроблемната дървообработка и висококачествена изработка на палети.

Екипът на Родопалет ООД се отличава не само с дълбоки познания и широк набор от умения. Те работят с мотивация и се стремят да бъдат наистина полезни на своите клиенти, като им предложат продукти с високо качество на достъпна цена. Служителите им се отличават с професионализъм и отговорно отношение. Те винаги се съобразяват не само с изискванията на своите клиенти, но и с предварително уговорените срокове.

Въпреки че Родопалет реализира по-голямата част от своята продукция на българския пазар, фирмата изнася около 10% от готовата си продукция зад граница.

Можете да се свържете с представител на посочените координати за контакт. Те ще Ви разяснят всички подробности, които Ви интересуват.

Информация за контакт:

с. Бял извор,кв. Диамандово, общ. Ардино

+359 877 406 331

rodopalet_eood@abv.bg

Виж също

thumbnail
hover

Строителство и ремонт | Квинта-М ЕООД

Квинта-М ЕООД е компания, развиваща бизнеса си в областта на строителството ...

thumbnail
hover

Поддръжка и сервиз на тежкотоварни автомобили...

Автосервиз Астро се намира в град Габрово и специализира в сервизното обслу...

thumbnail
hover

Алуминиева и ПВЦ дограма в Шумен...

Стайлингпласт ЕООД е компания със значителен опит в проектирането, изработк...