Вкусна кухня и перфектно обслужване в Бургас | Гостилница Чифлика

Вкусна кухня и перфектно обслужване в Бургас | Гостилница Чифлика

Ако се намирате в Бургас и имате желание да посетите хубаво заведение с качествена българска кухня, съхранила традиционния вкус на автентичните родни ястия, посетете Гостилница Чифлика в град Бургас. Там ще се насладите на вкусни ястия, уютна атмосфера, народни цени и перфектно обслужване. Да получите всичко на едно място вече не е невъзможно. В гостилница Чифлика ще искате да се връщате отново и отново, а разнообразното меню ще ви даде възможност да пробвате вкуса на различни ястия.

Гостилницата притежава автентична визия и млад дух. Там ще станете свидетели на забавни вечери и купон до средата на нощта. Подарете си мигове на вкусно похапване, приятна компания и весело настроение.

Насладете се на тематичните вечери, които се провеждат в заведението. Опознайте различни култури и традиции от краищата на България.

Заведение в Бургас

Заповядайте в Гостилница Чифлика, потопете се във вечния дух на българското. Заведението е подбрало, специално за изненада на своите гости, ястия от цяла България. А любезният персонал, който работи тук, ще ви предложи топло и приятелско посрещане, първокласно обслужване и невероятно отношение.

Направете вашата резервация още сега. За да се свържете с Гостилница Чифлика в град Бургас, свържете се с тях на посочените координати.

Контакти:

Бургас, ж.к. Изгрев, Парк Изгрев

+359 89 486 6781

 

Attachments

Виж също

thumbnail
hover

Хранителни продукти град Сандански | Терзийски...

Терзийски ТТ ЕООД има дълги години опит на българския пазар и е отлично позн...

thumbnail
hover

Сдружение по хокей на трева Славия...

Сдружение по хокей на трева Славия за първи път представя хокея на трева на б...

thumbnail
hover

Погребална агенция в Дупница | Траурен...

Траурен дом Утеха извършва пълен набор от погребални услуги на територията ...