Висококачествено заваряване на транспортни метални ленти

Висококачествено заваряване на транспортни метални ленти

Мултиинженеринг изготвя цялостен инженеринг и изработка на метални транспортни ленти за различни видове транспортьори. Като всяка фирма търсеща максимално качество на предлагания продукт, те работят в тясно сътрудничество с най-големия производител на метални ленти в света. Това е австрийската фирма IPCO. Те осигуряват обслужване от инженери и техници, които реагират при постъпили проблеми с инсталирането, въвеждането в експлоатация и поддръжката на транспортни метални ленти. Мултиинженеринг не се специализира само и единствено в продажбата на ленти за конвейер, а и се грижат за сервизната дейност, свързана с тях. През 2007 година родната производствена фирма добавя към дейността си заваряване на метални транспортни ленти. Компанията разполага с международен сертификат за качество на предлаганите услуги и продукти DECRA. Вече 15 години Мултиинженеринг предоставя на своите клиенти техническа помощ и ремонт на предлаганите услуги за да се уверят, че системата ви ще работи на пълни обороти. Един от най-често срещаните проблеми е нарушаване на целостта на непрекъснатата транспортна линия.

Мултиинженеринг е родна фирма, която се специализира в заваряването на метални транспортни ленти, създавайки здрави и надеждни заваръчни връзки. Металните транспортни ленти са изработени от единични листове висококачествена неръждаема стомана. За създаването на гладки непрекъснати транспортни ленти инженерите от Мултиинженеринг използват патентовани методи за заваряване, които включват използването на лазер или плазма. Опитният екип от инженери на родната фирма за производство и сервиз на транспортни ленти, се съобразява с избора на подходящ метод за заваряване спрямо изискванията на използвания материал и приложението на транспортната лента. Направените заварки са изключително здрави и са способни да издържат на различни фактори, като екстремна температура, механичен удар или условия на вакуум, без деформация или счупване. Непрекъснатите метални конвейерни линии на Мултиинженеринг са приложими в най-разнообразни сфери. Те могат да бъдат използвани в хранително-вкусовата промишленост, роботиката, медицината, промишлената автоматизация и дори в космонавтиката.

За изработката на функционална транспортна метална лента е нужно заварката, която свързва двата края, да бъде изключително еластична и гладка. В Мултиинженеринг се доверяват на доказан метод за постигането на здрави заварки. Заварчиците са специално обучени да заваряват професионално листовете от неръждаема стомана, създавайки гладки непрекъснати транспортни ленти. Използваната техника за заваряване се прилага към металния шев за създаването на по-добра сплав, създавайки оптимална среда за боравене с продукта.

Мултиинженеринг създава солидни метални транспортни ленти, които имат плоски, гладки и равномерни повърхности, които са приложими за продукти, изискващи перфектно гладка основа. Непрекъснатата равна повърхност на металните им транспортни ленти гарантират за липсата на оставени отпечатъци или ненужни петна върху продукти като различни храни или екструдирана пластмаса. Те също се идеални за приложения, които изискват високо ниво на прецизност, като печатарски услуги.

Ако се нуждаете от високо ниво на качество и прецизност в автоматизираното производство на конвейерни ленти, свържете се с експертите от Мултиинженеринг още сега.

Виж също

thumbnail
hover

Българската фирма производител на първокласни запалителни...

Файърпродъктс Плам е българска фирма, занимаваща се с производство и дистри...

thumbnail
hover

Прецизното лазерно гравиране вече е възможно...

Какво представлява лазерното гравиране?   Лазерното гравиране е технологич...

thumbnail
hover

Транспорт на земеделска продукция и инертни...

Форум Транс е българска фирма, занимаваща се с транспорт на земеделска проду...