Висококачествени настилки за дома | Леострой ЕООД

Висококачествени настилки за дома | Леострой ЕООД

Леострой предлага огромно разнообразие от подови настилки, като за улеснение на своите клиенти фирмата осигурява и монтаж на продаваните продукти.  Широкият избор от продукти не е единственото, което привлича потребителите. Фирмата залага на коректно отношение от страна на специалистите, работещи в екипа й. Най- хубавото е, че стоките, предлагани от Леострой, могат да бъдат използвани върху различен вид повърхности.

Всички разновидности на предлаганите настилки можете да разгледате в техния магазин. Многообразието от цветове и шарки ще удовлетвори всички Ваши изисквания. Ако за някои от Вас огромното разнообразие означава само по-труден избор, не се притеснявайте. Опитният екип винаги е готов да Ви помогне със съвет и информация. Не се колебайте да се обърнете към тях при нужда.

Това, в което не бива да се съмнявате дори за секунда, е качеството на настилките, които Леострой предлага. Основен принцип на компанията е да не предлага продукти и услуги с ниско качество. Обръщайки се към фирмата, можете да бъдете сигурни, че ще получите наистина бързо и качествено обслужване на добра цена.

Екипът на Леострой ще се погрижи Вашите идеи да се превърнат в реалност, като същевременно се грижат за уюта и издръжливостта на настилките във Вашия дом.

На посочените координати представител на фирмата ще Ви предостави информация относно асортимента, качеството и цените на предлаганите услуги.

Информация за контакт:

Адрес: гр.Казанлък, ул.Ген.Столетов

Телефон:+359 896 780 404

E-mail: lenkodim@abv.bg

Виж също

thumbnail
hover

Производство и търговия с инструментална екипировка...

РТ ПЛЮС е фирма за производство и търговия с професионална инструментална е...

thumbnail
hover

Бижутериен магазин Касил | Касил Пловдив

Касил е фирма, която разраства своята дейност в сферата на бижутерийния бран...

thumbnail
hover

Строителни материали в гр. София |...

Николов ЕООД е компания с дългогодишна история, която представя на българск...