Българска изработка на алуминиеви профили с немско качество от Мултиинженеринг

Българска изработка на алуминиеви профили с немско качество от Мултиинженеринг

 Алуминият е основополагащ химичен елемент в практиката на промишления сектор от индустриалната революция до наши дни. Това се дължи на устойчивостта на този материал. Той може да бъде използван многократно. Интересно е, че 75% от произведения алуминий през годините се употребява и днес. А благодарение на свойствата му той се е превърнал в изключително желан материал с множество приложения.
Алуминият е един от най-леките метали. Теглото му е 2,7кг/дм3, което е 1/3 от теглото на стоманата. По този начин той понижава разходите за енергия, редуцира теглото и повишава товарния капацитет. Освен че алуминият е изключително подходящ за машинна обработка, той може да променя и формата си, както в нагрято, така и в студено състояние.
Въпреки лекотата на материала, той притежава внушителна устойчивост при натиск. Чрез използването на различни примеси на алуминия той може да достигне якост, сравнима с тази на стоманата. За това той е изключително подходящ за изработката на различни алуминиеви профили.

Мултиинженеринг добре осъзнава функционалността на този нетрадиционен метал в сферата на строителството, машиностроенето, автоматизираната промишленост, корабостроенето, отоплението, вентилацията, соларните колектори, интериорния дизайн, опорните съоръжения, електрическото оборудване и слънцезащитните системи. Мултиинженеринг не допуска компромиси и с качеството на предлаганите продукти и за това се доверява само на доказани световноизвестни брандове. Именно за това те са официални представители за България на немската фирма Paletti Profilsystems. Екипът на Мултиинженеринг предлага пълната им продуктова гама за алуминиеви конструктивни профили и крепежни елементи. Алуминиевите профили на фирма Paletti се славят с несравнимо качество на изработка и огромно разнообразие. Предлаганите продукти са стандартни компоненти за асемблирането на различни по вид и приложимост машини, транспортни системи, ролкови транспортьори, предпазни ограждения, линейни модули и разнообразни нестандартни приложения.

Част от предлаганите продукти са:

Профил 40х40мм – Standart
Профил 40х40мм – Semi
Профил 40х40мм – Light
Профил 40х40мм – Double bridge
Профил 30х30мм
Профил 30х60мм
Профил 80х80мм
Профил 20х40мм

 

Пълният продуктов каталог на предлаганите алуминиеви профили може да видите ТУК.

Пълният продуктов каталог на предлаганите аксесоари за алуминиеви профили може да видите ТУК.

 

Мултиинженеринг ежедневно се опитва да добави стойност в производствения процес на много предприятия чрез инженеринг и изработката на различни видове конструкции от алуминиеви профили. Те ясно се открояват от своите клиенти, благодарение на следните предимства:

 • Минимално време за конструиране;
 • Минимално време за монтаж;
 • Минимизиране на грешките на всеки един етап;
 • Малка производствена площ;
 • Чиста работа без специални инструменти;
 • Пълна гъвкавост за доразвитие и промяна;
 • Повторно използване на компонентите;
 • Устойчивост на корозия;
 • Атрактивен дизайн.

Благодарение на вече изградената симбиотична връзка между висококачествения немски алуминий на Paletti Profilsystems и професионалното българско изпълнение се добива краен продукт с ненадминати производствени характеристики.
Ако и Вашия бизнес има нужда от оптимизация на работния процес, доверете се на алуминиевите профили и крепежни елементи от Мултиинженеринг. Обърнете се към екипа посредством следните координати:

 • Адрес: град София, бул. Цариградско шосе № 72;
 • Телефон: +359 2 8752109;
 • Email: multiengineering@gmail.com | office@multiengineering-bg.com;
 • Запитвания за алуминиеви профили: +359 88 4923235;

Виж също

thumbnail
hover

Българската фирма производител на първокласни запалителни...

Файърпродъктс Плам е българска фирма, занимаваща се с производство и дистри...

thumbnail
hover

Прецизното лазерно гравиране вече е възможно...

Какво представлява лазерното гравиране?   Лазерното гравиране е технологич...

thumbnail
hover

Транспорт на земеделска продукция и инертни...

Форум Транс е българска фирма, занимаваща се с транспорт на земеделска проду...