Българската фирма производител на първокласни запалителни продукти | Файърпродъктс Плам

Българската фирма производител на първокласни запалителни продукти | Файърпродъктс Плам

Файърпродъктс Плам е българска фирма, занимаваща се с производство и дистрибуция на запалителни продукти за бита. Производствената им база се намира в град Костенец, а продуктите им могат да бъдат разпознати под търговската марка Плам. Компанията изработва множество разнообразни изделия, като запалки за камини, BBQ, открит огън, брикети за камина и други. Файърпродъктс Плам развива своята дейност от далечната 2008г. и се е превърнала в лидер на българския пазар в своята сфера. Вече повече от десетилетие екипът на компанията от Костенец е наложила своите продукти на пазара, благодарение на качественото си производство и успешно дистрибутиране. Именно този комплекс е наложил широката разпознаваемост на запалителни продукти на българския пазар с търговска марка Плам.

За максималната удовлетвореност на клиентските си нужди Файърпродъктс Плам произвежда продукти от първокласен дървен материал, корк и слама. Българската компания не допуска компромис при избора на нужните суровини за направа на изделия, служещи за палене на огън. Фирмата предлага на българския пазар голям набор от разнообразни продукти, като най-разпространените от тях са:

  •          Макси запалки;
  •          Еко разпалки;
  •          Брикети за камина;
  •          Запалки Плам;
  •          Грил пакет Grillbag Vulcan;
  •          Еднократно барбекю Grillbox Плам;
  •          FKS Еко запалки;
  •          Разпалки за печка;
  •          Кибрити.

Резултат от първокачествения производствен процес на Файърпродъктс Плам е притежаваният сертификат Forest Stewardship Council (FSC), отговарящ по стандартите на Съвета по стопанисване на горите. Така крайните клиенти получават гаранция за контрола на изделията. Могат да бъдат разпознати по брандировката с логото FSC, което визуализира отговорното отношение на компанията от Костенец към използването на горските масиви. Произведените изделия са предназначени за бързо, чисто и лесно запалване и поддържане на огъня. Постигат го благодарение не само на използваните първокласни суровини, но и на съвременната техническа база, с която разполагат.

За просперитета на Файърпродъктс Плам се грижи и правилното дистрибутиране от екипа. Фирмата не може да се радва на широко клиентско търсене само заради първокачествените си продукти. Дългогодишни специалисти в продажбите развиват увеличаващия се пазарен дял, с помощта на ежедневна интеграция на различни маркетинг техники. Резултат на правилното менажиране на търговския екип е достигането до чуждоезични пазари извън територията на нашата страна. Файърпродъктс Плам е наложила продуктите си на пазари във Франция, Бразилия, Великобритания, Испания, Австралия и Русия. Можете да ги намерите по бензиностанции и в големите супермаркети.

Файърпродъктс Плам се е превърнал в коректен и предпочитан партньор, благодарение на предлаганите първокласни продукти на изключително ниски цени.

Attachments

Виж също

thumbnail
hover

Транспорт на земеделска продукция и инертни...

Форум Транс е българска фирма, занимаваща се с транспорт на земеделска проду...

thumbnail
hover

Висококачествено заваряване на транспортни метални ленти

Мултиинженеринг изготвя цялостен инженеринг и изработка на метални транспо...

thumbnail
hover

Огъване и рязане на ламарина от...

Мултиинженеринг е лидер на българския пазар по металообработване повече от ...